Πέθανε σε ηλικία 41 χρόνων ο σχεδιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής της Louis Vuitton, Virgil Abloh. Έφυγε από τη ζωή έπειτα από δύσκολη μάχη που έδωσε με μια σπάνια, επιθετική μορφή καρκίνου. Ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής της ανδρικής συλλογής ρούχων της Louis Vuitton και CEO της εταιρείας Off-White.

Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή πριν από λίγη ώρα και οι εταιρείες Louis Vuitton και Off White ανέφεραν: «Είμαστε συντετριμμένοι που ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας Virgil Abloh, από καρκίνο, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου. Πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια».

Ακόμη, ο Bernard Arnault, Διευθύνων Σύμβουλος της LVMH, δήλωσε: «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από αυτά τα τρομερά νέα. Ο Virgil δεν ήταν μόνο ένας ιδιοφυής σχεδιαστής και οραματιστής, ήταν επίσης ένας άνθρωπος με όμορφη ψυχή και μεγάλη σοφία. Η οικογένεια της LVMH κι εγώ βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή της μεγάλης θλίψης και όλοι σκεφτόμαστε τους αγαπημένους του».

Στον επίσημο λογαριασμό του σχεδιαστή αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Είμαστε συντετριμμένοι που ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας Virgil Abloh, ενός αφοσιωμένου πατέρα, συζύγου, γιου, αδελφού και φίλου.

Για περισσότερα από δύο χρόνια, ο Virgil πάλεψε γενναία με μια σπάνια, επιθετική μορφή καρκίνου, το καρδιακό αγγειοσάρκωμα. Επέλεξε να υπομείνει τη μάχη του ιδιωτικά από τη διάγνωσή του το 2019, κάνοντας πολυάριθμες δύσκολες θεραπείες, ενώ παράλληλα διηύθυνε πολλά σημαντικά ιδρύματα που καλύπτουν τη μόδα, την τέχνη και τον πολιτισμό».

Μόλις έγινε γνωστό ότι ο πέθανε ο σχεδιαστής και καλλιτεχνικός διευθυντής της Louis Vuitton τα μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά του ήταν πολλά.

Η συγκινητική ανάρτηση της Χάιλι Μπίμπερ.

«Ο Virgil ;άλλαξε εντελώς τον τρόπο που έβλεπα το street style και τη μόδα. Τον τρόπο που τα πράγματα με ενέπνευσαν. Ποτέ δεν θα μπορέσω να εκφράσω πόσο ευγνώμων νιώθω που τον γνώρισα και συνεργαστήκαμε. από τις πασαρέλες μέχρι τον σχεδιασμό του νυφικού μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή καλλονή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ