«Όταν το Squid Game συνάντησε το Bridgerton», θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος αυτού του άρθρου. Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή τα αστέρια των δύο κορυφαίων εκπομπών όλων των εποχών του Netflix μόλις συναντήθηκαν στην πραγματική ζωή! Η Φοίβη Ντίνεβορ του Bridgerton και η HoYeon Jung του Squid Game πόζαραν για μια φωτογραφία ενώ συμμετείχαν στο δείπνο της Louis Vuitton την Παρασκευή (19 Νοεμβρίου) στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια.

Η Φοίβη Ντίνεβορ και η HoYeon Jung.

Η Φοίβη και η HoYeon είναι και οι δύο πρέσβειρες του διάσημου γαλλικού οίκου. Ένα άλλο αστέρι του Netflix που ήταν παρόν ήταν η Βικτόρια Πεντρέτι του You. Το Netflix μόλις αποκάλυψε ότι το Squid Game είχε τη μεγαλύτερη κυκλοφορία όλων των εποχών με 1,65 δισεκατομμύρια ώρες περιεχομένου που παρακολουθήθηκαν τις πρώτες 28 ημέρες κυκλοφορίας. Το Bridgerton βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας με 625 εκατομμύρια ώρες προβολής σε αυτή τη χρονική περίοδο.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα το Netflix, το Squid Game πήρε το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν. Ο δημιουργός της σειράς που έγινε παγκόσμια λατρεία δεν έχει επαναπαυτεί, αντίθετα δουλεύει πυρετωδώς για τη συνέχεια. Ο Hwang Donghyuk, έχει στόχο να πάει τη σειρά του Netflix στο επόμενο επίπεδο. Στόχος του είναι το Squid Game 2 να έχει κάτι που θα ανταποκριθεί στο παγκόσμιο hype της πρώτης σεζόν.

Στο δείπνο παρευρέθηκαν πολλοί ακόμη σταρ όπως η Ναόμι Οσάκα, Μιράντα Κερ, Άβα Ντουβερνάι, Κλόι Γκρέις Μορέτζ. Δείτε τα looks που επέλεξαν έτσι όπως οι ίδιοι τα ανέβασαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram. Εννοείται πως όλα ήταν Louis Vuitton και είχαν την υπογραφή του κελλιτεχνικού διευθυντή του οίκου, Nicolas Ghesquiere.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ