Στα εγκαίνια της έκθεσης της Creaid Art & Design στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων στο Πάρκο Ελευθερίας βρέθηκε η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια μαζί με τους υπόλοιπους εκλεκτούς καλεσμένους είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στην έκθεση και να θαυμάσει τα συλλεκτικά έργα τέχνης που δημοπρατούνται στο πλαίσιο υλοποίησης του φετινής φιλανθρωπικής δημοπρασίας της Creaid.

Η έκθεση περιλαμβάνει μία ευρεία συλλογή από 111 συλλεκτικά έργα τέχνης που δώρισαν στην Creaid καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι και τις 21 Απριλίου 2024.

Μάλιστα η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας επέλεξε ένα must have ρούχο και το φόρεσε με τον πιο ευφάνταστο τρόπο. Μιλάμε για την κλασική καμπαρντίνα.

Η Βίκυ Καγιά επέλεξε μια μοντέρνα εκδοχή της σε μίνι μήκος και με ιδιαίτερα μανίκια. Και τι φόρεσε ως φόρεμα, κλειστό με ζώνη στη μέση.

Το συνδύασε με μαύρες γόβες και το πιο αστραφτερό της χαμόγελο.

Να σημειώσουμε πως η ηλεκτρονική δημοπρασία των έργων θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Απριλίου 2024 και πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας της Creaid www.creaid.com.

Διαβάστε επίσης: Φαίδρα Παπανδρέου: Η σπάνια εμφάνιση της κούκλας εγγονής του Ανδρέα Παπανδρέου με τη μητέρα της, Αλεξία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ