Την Κυριακή, η βασίλισσα Ράνια διοργάνωσε το συμπόσιο Iftar στο παλάτι Al Husseiniya. Στη διοργάνωση παρευρέθηκε μια ομάδα επιτυχημένων νέων από την Ιορδανία. Η βασίλισσα καλωσόρισε άντρες και γυναίκες από πρωτοβουλίες νεολαίας, ιδιοκτήτες startup, εθελοντές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους και προσωπικότητες των τοπικών Μέσων ενημέρωσης.

Η βασίλισσα Ράνια ευχήθηκε στους νέους άνδρες και γυναίκες ένα ευλογημένο Ραμαζάνι και ευχαρίστησε όσους μοιράστηκαν τη χαρά τους στον πρόσφατο γάμο της κόρης της, πριγκίπισσας Ιμάν. «Η Αυτού Μεγαλειότητα σύζυγός μου και εγώ είμαστε πάντα πολύ περήφανοι για τη νεολαία του έθνους μας και ό,τι κάνουν για να δημιουργήσουν αλλαγές στους διαφορετικούς τομείς τους», είπε η βασίλισσα, προσθέτοντας ότι είναι ιδιαίτερα περήφανοι για τις νέες ιδέες, το πάθος, την αφοσίωση και την αγάπη των νέων για τη χώρα τους. Τους ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία στο έργο και τις προσπάθειές τους.

Η σύζυγος του βασιλιά της Ιορδανίας, Αμπντουλάχ επέλεξε για την εμφάνισή της ένα φόρεμα τύπου καφτάνι σε έντονο μπλε χρώμα με φαρδύ άνοιγμα στα μανίκια γιε ένα εντυπωσιακό εφέ. Το ρούχο ανήκει στη νέα resort συλλογή τoυ brand Taller Marmo και κοστίζει 100 ευρώ περίπου.

Μάλιστα ολοκλήρωσε το look με μια ιδιαίτερη ζώνη στη μέση. Τέλος, επέλεξε κομψές μαύρες σουέτ γόβες με την υπογραφή Jennifer Chamandi.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ