Ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας υποδέχονται σήμερα τον πρόεδρο της Κορέας Γιουν Σουκ-γέολ μαζί με τη σύντροφό του, Κιμ Κέον-χι.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή υποδοχής στην πλατεία Dam στο Άμστερνταμ. Η 12η Δεκεμβρίου είναι η πρώτη ημέρα της διήμερης κρατικής επίσκεψης των εκπροσώπων της Δημοκρατίας της Κορέας στην Ολλανδία.

Για την εμφάνισή της η βασίλισσα επέλεξε ένα μπλε σύνολο με εντυπωσιακό μάξι παλτό και περίτεχνο καπέλο. Ολοκλήρωσε τι σύνολο με γόβες στην ίδια απόχρωση.

Να σημειλωσουμε πως πριν από μερικές μέρες με μια ανάρτηση στο Instagram είδαμε ότι το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας, ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα έκλεισαν 10 χρόνια στον θρόνο.

Η μεγαλοπρεπής τελετή ενθρόνισης του Βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου και της βασίλισσας Μάξιμα πραγματοποιήθηκε στις 30 Απριλίου του 2013. Στην ομιλία που απηύθυνε, ευχαρίστησε το κοινοβούλιο, τους γονείς του και την σύζυγο του για την στήριξη τους και δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί προς όφελος του Ολλανδικού λαού.

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Μάξιμα: Η παραμυθένια εμφάνιση στο Παρίσι δίπλα στην Μπριζίτ Μακρόν

Βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος – Βασίλισσα Μάξιμα: Κλείνουν 10 χρόνια στον θρόνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ