Απαστράπτουσες εμφανίστηκαν η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας και η Μπριζίτ Μακρόν στο Παρίσι. Οι δύο κυρίες έδωσαν το «παρών» στα εγκαίνια της έκθεσης Sculpting the Senses της Iris van Herpen στο Musee des Arts Decoratifs στο Παρίσι, Γαλλία στις 28 Νοεμβρίου.

Για την παραμυθένια της εμφάνιση η βασίλισσα Μάξιμα θέλησε να τιμήσει την Ολλανδή designer. Έτσι η μονάρχης επέλεξε ονειρεμένη δημιουργία Iris van Herpen Official, ενώ ολοκλήρωσε το σύνολο με τσάντα Dior και ψηλοτάκουνα πέδιλα Αquazzura.

Η Μπριζίτ Μακρόν πόνταρε στο δικό της signatute ύφος. Επέλεξε ένα total white look με φόρεμα και ασορτί πανωφόρι. Συνδύασε τοι στυλ με γόβες.

Η 39χρονη Ολλανδή σχεδιάστρια μίλησε στο Γαλλικό Πρακτορείο την Τρίτη καθώς εγκαινίαζε την έκθεση της δουλειάς της, Iris van Herpen: Sculpting the Senses, στο Παρίσι.

«Η μόδα μπορεί να είναι μια διανοητική έκφραση, κάτι που ξεπερνά την ομορφιά», είπε ο Van Herpen στο Γαλλικό Πρακτορείο. «Μπορεί να συνδεθεί με όλες τις εκφάνσεις της ζωής. Με την αρχιτεκτονική, την επιστήμη, τη βιολογία, τη φύση, με ό,τι έχει σημασία», πρόσθεσε.

H Iris van Herpen με τη βασίλισσα Μάξιμα και την Μπριζίτ Μακρόν την Τρίτη στο Musee des Arts Decoratifs στο Παρίσι.

Η Van Herpen υπήρξε πρωτοπόρος στη συγχώνευση ενός ευρέος φάσματος τεχνολογιών με τη ραπτική. Ήταν μια από τις πρώτες designers που παρουσίασε φορέματα με τρισδιάστατη εκτύπωση και έχει δανειστεί ιδέες από τη μικροσκοπική φωτογραφία, την αρχιτεκτονική και πολλούς άλλους τομείς.

Διαβάστε επίσης: Βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος – Βασίλισσα Μάξιμα: Κλείνουν 10 χρόνια στον θρόνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ