Το Σάββατο η βασίλισσα Λετίσια παρευρέθηκε στη VIP θέση στο στάδιο La Romareda στη Σαραγόσα κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου που φέρει το όνομά της. Πρόκειται για το Ισπανικό Πρωτάθλημα-Copa de SM la Reina Iberdrola. Ο αγώνας ήταν ανάμεσα στη FC Barcelona και τη Real Sociedad de Fútbol.

Μαζί της στις εξέχουσες θέσεις ήταν η αναπληρώτρια αντιπρόεδρος του RFEF, María Ángeles García Chaves. ο πρόεδρος της κυβέρνησης της Αραγονίας, Jorge Azcón· και η υπουργός Παιδείας, Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αθλητισμού, Pilar Alegría.

Η βασίλισσα Λετίσια στις VIP θέσεις του σταδίου La Romareda.

Για ακόμη μια φορά η βασίλισσα Λετίσια επένδυσε στον αγαπημένο της συνδυασμό, φορώντας λευκό παντελόνι και άσπρα sneakers. Αυτή τη φορά επέλεξε τουίντ σακάκι από το ισπανικό brand, Mirto Official και αθλητικά παπούτσια VivoBarefoot αξίας 175 ευρώ.

Η εμφάνιση της βασίλισσας Λετίσια.

Ποια είναι η αιτία που η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε επιλέγει μόνο φλατ και αθλητικά παπούτσια;

Η βασίλισσα της Ισπανίας υπέστη πριν από μερικές μέρες κάταγμα στην εγγύς φάλαγγα του κεντρικού δακτύλου του δεξιού ποδιού της. Με απλούς όρους, αυτό το οστό είναι παρόμοιο με την άρθρωση, ξεκινώντας από τη βάση του ποδιού. Ο τραυματισμός, που υπέστη μετά από ένα ατύχημα με το δεξί της πόδι, απαιτούσε επίδεσμο για να ακινητοποιήσει την περιοχή και να βοηθήσει στην ανάρρωσή της. Ως αποτέλεσμα, η βασίλισσα αναγκάστηκε να μείνει μακριά από τα ψηλοτάκουνα για τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Λετίσια: Ο λόγος που επιμένει να φοράει μόνο sneakers

Η βασίλισσα Λετίσια και οι κόρες της με blazers Mango και Zara σε επίσημα πορτρέτα τους – Πόσο κοστίζουν

Βασιλιάς Φελίπε – Βασίλισσα Λετίσια: Αγκαλιασμένοι στα επίσημα πορτρέτα για την 20η επέτειο γάμου τους παρά τα δημοσιεύματα για διαζύγιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ