Μια σειρά από οικογενειακές φωτογραφίες ήρθαν στο φως με αφορμή την 20η επέτειο γάμου του βασιλιά Φελίπε και της βασίλισσας Λετίσια στις 22 του μήνα.

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια ποζάρουν σε παγκάκι. Αριστερά διακρίνονται οι πριγκίπισσες Λεονόρ και Ινφάντα Σοφία.

Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας ζήτησαν από μια διάσημη φωτογράφο να τραβήξει νέα επίσημα πορτρέτα για να τιμήσουν την εικοστή επέτειο του γάμου τους. Το βασιλικό ζευγάρι θέλει να δείξει πως είναι ενωμένο παρά τα δημοσιεύματα που μιλούν για διαζύγιο. Οι φήμες ξέσπασαν μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο πρώην κουνιάδος της για την παράνομη σχέση τους.

Το ξύλινο παγκάκι θυμίζει εκείνο που χρησιμοποίησε η πριγκίπισσα Κάθριν στο βίντεο της ανακοίνωσης πως πάσχει από καρκίνο.

Τα βασιλικά οικογενειακά στιγμιότυπα

Η βασίλισσα Λετίσια και ο βασιλιάς Φελίπε γιορτάζουν 20 χρόνια γάμου στις 22 Μαΐου. Oι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι στον φακό με φόντο το Παλάτι.

Στις επίσημες φωτογραφίες, το βασιλικό ζευγάρι ποζάρει και με τις δύο κόρες του. Η πριγκίπισσα Λεονόρ και διάδοχος του ισπανικού θρόνου και η Ινφάντα Σοφία φωτογραφίζονται χαμογελαστές με τους γονείς τους.

Όσο για τις εμφανίσεις τους; Η βασίλισσα Λετίσια επέλεξε ένα τουίντ σακάκι από τα Mango αξίας 93 ευρώ περίπου. Το συνδύασε με λευκό παντελόνι και sneakers Boss.

Η πριγκίπισσα Λεονόρ επέλεξε λευκό σύνολο με γαλάζιο σακάκι Zara, 79,95 ευρώ και sneakers Boss. Η πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία πόνταρε σε ένα τουίντ κομψό σακάκι Mango, όπως και η μητέρα της. Το δικό της είναι λευκό και κοστίζει 93 ευρώ περίπου.

Η βασίλισσα Λετίσια με τις κόρες της, πριγκίπισσες Λεονόρ και Ινφάντα Σοφία.

Διαβάστε επίσης: Βασιλιάς Φελίπε – Βασίλισσα Λετίσια: Αγκαλιασμένοι στα επίσημα πορτρέτα για την 20η επέτειο γάμου τους παρά τα δημοσιεύματα για διαζύγιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ