Την Τετάρτη, η βασίλισσα Λετίσια προέδρευσε της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Residencia de Estudiantes, στη Μαδρίτη.. Πρόκειται για το ανώτατο όργανο διοίκησης αυτού του ιδρύματος, ενός από τα σημαντικότερα πολιτιστικά κέντρα της χώρας.

Για την εμφάνισή της αυτή τη φορά επέλεξε ένα total white look με ρομαντική μπλούζα με βολάν από το brand Uterque. Η αλυσίδα του ομίλου Inditex, υπήρχε και στην Ελλάδα, ωστόσο αποχώρησε οριστικά από τη χώρα μας το 2014.

Tην ίδια μπλούζα η βασίλισσα είχε επιλέξει σε εμφανίσεις της τον Σεπτέμβριο του 2021 και τον Μάρτιο του 2022.

Η βασίλισσα της Ισπανίας το ταίριαξε με λευκό παντελόνι και τα sneakers που δεν αποχωρίζεται τον τελευταίοι μήνα. μιλάμε για τα Vivo Barefoot αξίας 175 ευρώ.

Ήταν στις αρχές Μαΐου όταν κατά την επίσκεψή της στο Βασιλικό Θέατρο της πόλης της Μαδρίτης, η βασίλισσα Λετίσια εξέπληξε τα πλήθη φορώντας αθλητικά παπούτσια αντί για τις συνηθισμένες της γόβες. Τότε έγινε γνωστό πως η αλλαγή αυτή οφείλεται σε τραυματισμό στο δάκτυλο του δεξιού ποδιού και συγκεκριμένα στην εγγύς φάλαγγα του μεσαίου δακτύλου. Από τότε η βασίλισσα κυκλοφορεί μόνο με sneakers.

Διαβάστε επίσης: Βασίλισσα Λετίσια: Επιμένει στις εμφανίσεις της με sneakers – Πιο σοβαρό από όσο περίμενε το ατύχημα που είχε στο Παλάτι

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ