Κάθε μέρα μέσα από την εκπομπή Style me Up, στον Alpha, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίνει fashion συμβουλές γύρω από τις τάσεις της σεζόν και πώς μπορούμε να τις υιοθετήσουμε. Τη Δευτέρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε σε μια τηλεθεάτρια που ήθελε να μάθει πώς μπορεί να συνδυάσει το σκούρο μπλε με το μαύρο σε ένα σύνολο.

Η συμβουλή της Ηλιάνας

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως αυτός ο συνδυασμός είναι άδικα παρεξηγημένος και πως δεν καθόλου περιοριστικές όσο νομίζουμε. «Το σκούρο μπλε με το μαύρο είναι δύο πολύ trendy τόνοι που μας δίνουν άπειρους συνδυασμούς με όλα τα χρώματα», τόνισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όπως μάλιστα σημείωσε αυτά τα δύο χρώματα που ταιριάζουν πολύ και μεταξύ τους. Το midnight blue με το μαύρο είναι ένας συνδυασμός που μπορούμε να επιλέξουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Style me Up της Δευτέρας:

Πώς να συνδυάσουμε τα καλτσάκια με τις γόβες

To μεσημέρι της Πέμπτης μέσα από την ενότητα Ask Iliana, απάντησε σε μια ακόμα τηλεθεάτρια. Η απορία της ήταν πώς μπορεί να συνδυάσει τα καλτσάκια με τις γόβες της. Η παρουσιάστρια τόνισε πως αυτός ο συνδυασμός είναι από τους αγαπημένους της. Εξήγησε πως υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί που μπορούμε να κάνουμε ανάλογα με τα σχέδια που θα επιλέξουμε.

Καλτσάκια με βολάν, πουά, με δίχτυ, με στρας, σε φωτεινά neon χρώματα ακόμη και σε nude τόνους μπορούν να αναβαθμίσουν το look μας με μια κίνηση. Σημαντικό ρόλο παίζει το μήκος της κάλτσας που θα επιλέξουμε, πρέπει να προσέξουμε που σταματά και πού ξεκινά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ