Κάποιες από τις πιο αστείες στιγμές του φετινού κύκλου του Style me up τις χρωστάμε στον Τρύφωνα Σαμαρά. Ο γνωστός hair stylist συναντά τους διαγωνιζόμενους για να συμβάλει στη μεταμόρφωσή τους και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συζητά μαζί τους. Πολλές από τις ερωτήσεις του αφορούν τα ενδιαφέροντά τους αλλά και την προσωπική τους ζωή.

Κάτι αντίστοιχο έγινε στο επεισόδιο της Παρασκευής όπου είδαμε τον Τρύφωνα Σαμαρά να έχει απορίες για τη ζωή του Κώστα. Ο hairstylis τον ρώτησε αν έχει σχέση και στην αρνητική απάντηση του διαγωνιζόμενου, σχολίασε: «Μόνος; Ένας τόσο ωραίος άντρας μόνος; Πώς γίνεται ρε παιδί μου;»

Ο Τρύφωνας συνέχισε να ρωτάει πράγματα για να μάθει τι ψάχνει ο Κώστας από μια γυναίκα ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να ξεδιπλώσει, για ακόμα μία φορά, το ταλέντο του στο τραγούδι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα γυρίσματα για τα 100 προγραμματισμένα επεισόδια του Style me up έχουν ήδη ολοκληρωθεί. «Τελειώσαμε τα γυρίσματα, τελείωσε το Style me up. Κάναμε και τα 100 επεισόδια, γιατί κάναμε τέσσερα επεισόδια την ημέρα αλλά αυτό θα παίζεται στις οθόνες, θα το βλέπετε για αρκετό καιρό. Ήταν προγραμματισμένο να είναι 100 επεισόδια, τελείωσαν και έτσι τελείωσε, δεν ανανεώνεται. Από εκεί και πέρα θα βλέπαμε αν θα συνεχιστεί του χρόνου, τώρα του χρόνου δε ξέρουμε ακόμα» είχε αποκαλύψει ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Τα 100 επεισόδια είναι μέχρι τον Φεβρουάριο. Το γνώριζα, αυτό είχα υπογράψει. Απλώς με βλέπεις εδώ πέρα, γιατί ήρθα να μαζέψω τα πράγματά μου. Ενημέρωση από την εταιρία παραγωγής έχω για το τι θα κάνω μετά. Είναι στα σκαριά κάτι. Ο Νίκος Κοκλώνης μου έχει πει ότι κάπου θα με βάλει» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ