Μια σειρά από φωτογραφίες ανέβασε τη Δευτέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram η Μάρα Ζαχαρέα. Η διευθύντρια ειδήσεων του Star και anchorwoman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού καναλιού γευμάτισε με δύο καλές της φίλες σε έναν ιδιαίτερο χώρο στην Αθήνα.

Μαζί στο ίδιο τραπέζι ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου και η Ιουλία Τσέτη. Τις τρεις κυρίες συνδέει μια βαθιά φιλία. Για την εμφάνισή της η παρουσιάστρια του Τ-Live επέλεξε ένα ιβουάρ πουκάμισο με εντυπωσιακά χρυσά κοσμήματα, κολιέ και βραχιόλι με την υπογραφή Van Cleef & Arpels. Τα κοσμήματα του συγκεκριμένου οίκου είναι τα αγαπημένα των κυριών της showbiz αλλά και του επιχειρηματικού χώρου με τα κομμάτια των συλλογών να θεωρούνται status symbols.

Μια βαθιά φιλία

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Μάρτιο οι τρεις γυναίκες συναντήθηκαν ξανά αποκριάτικο πάρτι της Ιουλίας Τσέτη. Εκεί βρέθηκε πλήθος κόσμου από τον επιχειρηματικό αλλά και δημοσιογραφικό χώρο. Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων και η Τατιάνα Στεφανίδου με τη Μάρα Ζαχαρέα, την Iωάννα Μάνδρου αλλά και τον Γιώργο Ντάβλα.

H Ιουλία Τσέτη, είναι Ελληνίδα φαρμακοποιός με μεταπτυχιακές σπουδές. Από το 2010, είναι CEO του Ομίλου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τσέτη και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες της το αποκριάτικο πάρτι της ήταν ξεχωριστό.

Ο Γιώργος Ντάβλας ανάμεσα στην Τατιάνα Στεφανίδου και τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε επίσης: Μάρα Ζαχαρέα – Τατιάνα Στεφανίδου: Εκδρομή στην Καβάλα με τους συζύγους τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ