Με μία μεγάλη και λαμπερή γιορτή, γεμάτη εκπλήξεις και πλήθος κόσμου, η κορυφαία pop star Ελένη Φουρέιρα και η Panik Records γιόρτασαν τη νέα τεράστια επιτυχία τους, τις διαμαντένιες πωλήσεις του album Poli_Ploki. Το okmag ήταν εκεί με αποκλειστικό βίντεο.

Η εντυπωσιακή Ελένη Φουρέιρα με τον Γιώργο Αρσενάκο.

To Poli_Ploki έγινε διαμαντένιο μετρώντας πάνω από 128 εκατομμύρια digital streams και περισσότερα από 150 εκατομμύρια YouTube views, ενώ τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από το κοινό και έγιναν viral στα social media. Με αυτή τη διάκριση, η Ελένη Φουρέιρα, που έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας με τα τραγούδια και τις performances της, έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις από τη χώρα μας με διαμαντένιο album, ενώ παράλληλα παραμένει σταθερά η Νo1 γυναίκα καλλιτέχνις από την Ελλάδα σε αριθμό streams, η πρώτη γυναίκα σε αριθμό monthly listeners και η πρώτη που ένα της τραγούδι (το «Fuego») ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια streams.

Η Ελένη Φουρέιρα με τον Γιώργο Αρσενάκο,

Ένα μοναδικό μουσικό γεγονός

Την απονομή του διαμαντένιου album έκανε ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος βρίσκεται δίπλα στην Ελένη Φουρέιρα και την στηρίζει από τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Στη σύντομη ομιλία του, ανέφερε πως ξεχώρισε στην Ελένη Φουρέιρα το μεγάλο κι αδιαμφισβήτητο ταλέντο της και την επαίνεσε ότι δουλεύει σκληρά και ακατάπαυστα, ενώ ευχαρίστησε δημόσια όλο το team της Panik.

Φανερά συγκινημένη και χαρούμενη, η Ελένη Φουρέιρα παρέλαβε την τιμητική πλακέτα κι ευχαρίστησε προσωπικά τον Γιώργο Αρσενάκο, τη δισκογραφική της εταιρεία, τον σύντροφό της και την οικογένειά της, τους συντελεστές των τραγουδιών, καθώς και όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξή του.

Η Ελένη Φουρέιρα με τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η λαμπερή βραδιά, που παρουσίασε η Konnie Metaxa, έγινε στον industrial χώρο του Κτηρίου 56 στον «Ελληνικό Κόσμο», στον οποίο εκτέθηκαν 5 από τις πιο iconic εμφανίσεις της Ελένης Φουρέιρα, ενώ από προτζέκτορες προβάλλονταν τα music videos της που έχουν κατακτήσει τα trends και τα views στο YouTube.

Η Κonnie Metaxa με την Ελένη Φουρέιρα.

Τα looks που ξεχώρισαν

Παρόντες ήταν δεκάδες άνθρωποι από τον χώρο του τραγουδιού, των επιχειρήσεων, των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, συνεργάτες της Ελένης Φουρέιρα, καθώς και συγγενικά και φιλικά της πρόσωπα.

Δείτε στην gallery τα looks που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί:

Διαβάστε επίσης: Ελένη Φουρέιρα: Η τρυφερή στιγμή και το «ευχαριστώ» στον Αλμπέρτο Μποτία – Αποκλειστικά βίντεο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ