Σήμερα 24/4 είναι η απονομή του διαμαντένιου δίσκου της Ελένης Φουρέιρα, Poli_Ploki και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να τη στηρίξει.

Από το πλευρό της, δεν γινόταν να λείπει ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία και όπως βλέπουμε από το βίντεο που εξασφάλισε το okmag.gr, η Ελένη Φουρέιρα ήταν κοντά του και τον αγκάλιαζε.

Το ζευγάρι στηρίζει ο ένας τον άλλον σε κάθε επιτυχία και μάλιστα είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ έχοντας στο πλευρό τους τον γιο τους.

Η πιο τρυφερή στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε πάνω στη σκηνή και είπε δημόσια «ευχαριστώ» στη μητέρα της η οποία της κρατά και σήμερα τον γιο της και πως είναι συνεχώς στο πλευρό της.

Στη συνέχεια του λόγου της, ευχαρίστησε τον άντρα της αλλά και οι αδελφές της που βρίσκονται στο πλευρό της μια από τις πιο σημαντικές επαγγελματικές στιγμές της.

Η απονομή συνεχίστηκε με την απονομή σε όλους τους συνεργάτες του album μεταξύ των οποίων και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο FY, ο Mente Fuerte, o Mc Daddy και ο Trannos. Η παρουσιάστρια της λαμπερής βραδιάς ήταν η Konnie Μεταξά.

Ρεπορτάζ: Λία Παππά

Διαβάστε επίσης: Αντώνης Ρέμος: Τα δώρα του στην Ελένη Φουρέιρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ