Σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης η premium εταιρεία δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων Zartaux πραγματοποίησε ένα λαμπερό charity event στο εστιατόριο Pasaji Restaurant στο Σύνταγμα, στηρίζοντας το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Οι Φαίη Σκορδά, Χάρης Σιανίδης, Μαρία Σολωμού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η πρέσβειρα του Οργανισμού. Φαίη Σκορδά, αλλά και οι νεράιδες του Αγαθή Τσιγκοπούλου και Χριστίνα Ζουρμπάκη, οι οποίες βράβευσαν ολόκληρη την ομάδα της Zartaux, ως πολύτιμους υποστηρικτές της δράσης για τη διάδοση του οράματος και του έργου του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η Σάντυ Ζαρταλούδη και ο Δημήτρης Καλιμίτζος της Zartaux παραλαμβάνουν την τιμητική πλακέτα του Μake – A – Wish(Κάνε – Μια – Ευχή Ελλάδος)από την Αγκάθα Τσιγκοπούλου και την Χριστίνα Ζουρμπάκη μαζί με την Πρέσβειρα του Οργανισμού Φαίη Σκορδά

Πλήθος επώνυμων καλεσμένων από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο της Αθήνας, καθώς και πολλοί συνεργάτες της εταιρείας και beauty lovers, έδωσαν το παρών για να συγχαρούν την τόσο σημαντική πρωτοβουλία του brand αλλά και για να δοκιμάσουν τις διακεκριμένες κρέμες, που ξεχωρίζουν για τις πρώτες ύλες και την καινοτομία τους.

Οι Ιωάννα Παλιοσπύρου, Ελένη Τσολάκη, Αναστάσιος Ντούγκας

Δείτε στην παρακάτω gallery τις παρουσίες:

Διαβάστε επίσης: Καινούργιου, Σκορδά, Αντωνά σε καλοκαιρινό fashion event στη Γλυφάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ