Η πρόεδρος της Creaid Μαρίνα Βερνίκου διοργάνωσε τη Δευτέρα 15 Απριλίου την 6η φιλανθρωπική δημοπρασία συλλεκτικών έργων τέχνης, με τίτλο Art & Design.

Οι Τόνια Σωτηροπούλου, Σάκης Τανιμανίδης, Μαρίνα Βερνίκου, Χριστίνα Μπόμπα.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Τεχνών του Δήμου Αθηναίων και φιλοξένησε μία ευρεία συλλογή από 110 συλλεκτικά έργα τέχνης που δώρισαν στην Creaid καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Oι Ντέμη Βερνίκου, Μαρίνα Βερνίκου, Ιουλία Τσέτη.

Πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών». Mάλιστα στο καλλιτεχνικό γεγονός παρευρέθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Οι δυο παρουσιάστριες του Αlpha πόζαραν μαζί στον φακό.

Δείτε στην παρακάτω gallery τα looks που επέλεξαν οι καλεσμένοι:

Η Creaid είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με στοχευμένη ανθρωπιστική αποστολή, η οποία εξυπηρετείται μέσω δημιουργικών και καλλιτεχνικών πρωτοβουλιών. Η θεμελιώδης αρχή του είναι Create to Aid και έχει ως στόχο να συνδυάσει τη δημιουργικότητα μέσω των έργων τέχνης με την παροχή βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη. Πρόκειται για έναν οργανισμό που χρησιμοποιεί την καλλιτεχνική έμπνευση και τις δημιουργίες των υποστηρικτών του προκειμένου να παρέχει βοήθεια στην τοπική κοινότητα και να ευαισθητοποιεί την κοινή γνώμη μέσω αυτών των δημιουργικών και καλλιτεχνικών πρωτοβουλιών. Το CREAID αποτελείται από μια ομάδα νέων, δυναμικών ανθρώπων που στοχεύουν στην αποτελεσματική ανακούφιση των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, προωθώντας παράλληλα τη δημιουργική σκέψη, τη φαντασία, τον ευγενή ανταγωνισμό και την επιχειρηματικότητα. Το πάθος για δημιουργία τροφοδοτεί την ανάγκη για βοήθεια που οδηγεί σε συλλογικές δράσεις των πολιτών χωρίς κρατικές παρεμβάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ