Μέσα από το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 Rouk Zouk η Ζέτα Μακρυπούλια μας δίνει ιδέες για το καθημερινό αλλά και το πιο επίσημο μας ντύσιμο. Πριν από λίγες μέρες η παρουσιάστρια και ηθοποιός επέλεξε με τη βοήθεια του στυλίστα Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, ένα τζιν πουκάμισο σε εφαρμοστή γραμμή. Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια το συνδύασε με ένα τζιν ψηλόμεσο παντελόνι στον ίδιο τόνο. Ολοκλήρωσε το look με chunky μοκασίνια με μεταλλικές λεπτομέρειες.

Η τάση denim on denim είναι ιδιαίτερα αγαπητή για πολλούς λόγους. Λύνει τα χέρια αφού δεν αναρωτιόμαστε «Τι να φορέσω από πάνω;» ενώ πάντα δίνει ένα stylish ντύσιμο για κάθε ώρα της ημέρας. Τι σημαίνει αυτό; Πως μπορούμε άνετα να το επιλέξουμε και σε μια βραδινή μας έξοδο.

Καθημερινά μέσα από το Rouk Zouk, η Ζέτα φροντίζει να μας δίνει ιδέες για τις καθημερινές μας εμφανίσεις. Με απλά σύνολα και minimal κομμάτια καταφέρνει να μας δίνει looks που είναι εύκολο να υιοθετήσουμε κι εμείς. Φέτος, μέσα από τα special editions του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού που προβάλλονται κάθε Κυριακή, η παρουσιάστρια μας δίνει έμπνευση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ