Στα μαύρα εμφανίστηκε η πριγκίπισσα Σάρλοτ στο Αβαείο του Ουέστμινστερ για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ. Η 7χρονη συνόδευσε την οικογένειά της φορώντας ένα μικρό μενταγιόν που είχε ιδιαίτερη σημασία.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ είχε ένα μικρό πέταλο καρφωμένο στο φόρεμά της. Σύμφωνα με τη Vogue, είναι φόρος στη γιαγιά της που ήταν λάτρις των αλόγων και των ιπποδρομιών. Η βασίλισσα συχνά ίππευε στην περιοχή του Κάστρου του Ουίνδσορ.

«Η φιλοσοφία μου για τους αγώνες είναι απλή. Απολαμβάνω την εκτροφή ενός αλόγου που είναι πιο γρήγορο από των άλλων ανθρώπων. Για μένα αυτό είναι ένα στοίχημα από πολύ παλιά. Μου αρέσει να πηγαίνω στους αγώνες αλλά υποθέτω ότι κατά βάση αγαπώ τα άλογα» είχε πει η βασίλισσα για τη μεγάλη της αγάπη για τα άλογα και τους αγώνες ιπποδρομίας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν λάτρις της ιππασίας από τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Το πρώτο της μάθημα το έκανε όταν ήταν 3 ετών. Έναν χρόνο αργότερα, στα 4α γενέθλιά της, η Πέγκι ήταν το πρώτο της πόνι, δώρο από τον πατέρα της βασιλιά Γεώργιο. To 2014 της απονεμήθηκε το τιμητικό βραβείο FEI Lifetime Achievement από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ιππασίας για την αναγνώριση του σημαντικού ρόλου της στην υποστήριξη του αθλήματος.

«Όταν έγινε βασίλισσα, έπρεπε να θυσιάσει πολλά συναισθήματα και σκέψεις για το μέλλον, αλλά τα άλογα είναι ένας άλλος κόσμος, που σε βάζει να δημιουργήσεις μια σχέση με το ζώο. Δεν είσαι πλέον η βασίλισσα, είσαι απλά ένας άνθρωπος» είχε δηλώσει σχετικά σε συνέντευξή της η πρώτη της εξαδέλφη και έμπιστη φίλη της Μάργκαρετ Ρόουντς.

Φωτογραφίες: Mega Agency

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ