Οι προετοιμασίες για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν ένα μεγάλο εγχείρημα που έγινε κάτω από αυστηρά μέτρα και κανόνες. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η πριγκίπισσα Κάθριν την περασμένη Πέμπτη πραγματοποίησαν την πρώτη τους εμφάνιση μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ ευχαριστώντας το επιχειρησιακό προσωπικό και τους εθελοντές που βοήθησαν να οργανωθεί η κηδεία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ τη Δευτέρα. Εκεί, η πριγκίπισσα Κάθριν αναφέρθηκε σε μια πτυχή της ασφάλειας της κηδείας της βασίλισσας για την οποία ο 9χρονος πρίγκιπας Τζορτζ, η 7χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο 4χρονος πρίγκιπας Λούι εξέφρασαν την απορία τους.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε ότι η ερώτηση προέκυψε κατά τη διάρκεια των διαδρομών στο σχολείο Lambrook, όπου τα τρία παιδιά της εγγράφηκαν ως νέοι μαθητές αυτόν τον μήνα.

«Όταν πηγαίναμε στο σχολείο, μπορέσαμε να δούμε τις προετοιμασίες να συμβαίνουν. Το είδαμε να δημιουργείται», είπε η νέα Πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Επαινώντας τον σχεδιασμό κάνοντας λόγο για μια «σημαντική αποστολή» που ήταν «τόσο καλά οργανωμένη», η πριγκίπισσα Κάθριν είπε ότι τα τρία παιδιά της κοιτούσαν με απορία τα drones ασφαλείας που πετούσαν πάνω από το Ουίνδσορ πριν από την κηδεία και και ρώτησαν τους γονείς τους για αυτά.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ παρευρέθηκαν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, όχι όμως και ο μικρός τους αδελφός, πρίγκιπας Λούι. Ο μικρότερος βασιλικός αδερφός πιθανότατα δεν παρευρέθηκε επειδή θεωρήθηκε πολύ μικρός. Πολλοί χρήστες του Twitter βασισμένοι στις αστείες στιγμές που έχει χαρίσει στο παρελθόν ο μικρός οργίασαν στην πλατφόρμα λέγοντας πως πιθανότητα θα προκαλούσε χάος σε μια σημαντική στιγμή. Ενώ έβαλαν τη φαντασία τους να δουλέψει κάνοντάς τον πρωταγωνιστή στη γνωστή ταινία «Μόνος στο σπίτι», εν προκειμένω μόνος στο παλάτι μαντεύοντας τις σκανταλιές του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ