Το Style me Up είναι μια εκπομπή που ήδη έχει αγαπήσει ο κόσμος. Τόσο μέσα από τις οδηγίες που δίνουν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και η Ραμόνα Βλαντή στους παίκτες, όσο και μέσα από τα tips που δίνουν οι style experts. Όλοι εμείς παίρνουμε μαθήματα για τα looks μας. Επιπλέον μέσα από την εκπομπή Style me Up, στον Alpha, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δίνει fashion συμβουλές γύρω από τις τάσεις της σεζόν και πώς μπορούμε να τις υιοθετήσουμε. Μέσα από την ενότητα Ask Iliana η ίδια απαντά σε απορίες στυλιστικές. Αυτή τη φορά έδωσε tips για το πρώτο ραντεβού!

Την Τρίτη μάλιστα η ίδια απάντησε σε τηλεθεάτρια που ήθελε να ρωτήσει τι look να επιλέξει στο πρώτο της ραντεβού. Καλό είναι να μην κάνουμε υπερβολές κάθε φορά που ετοιμαζόμαστε να βρεθούμε για πρώτη φορά με κάποιον που μας ενδιαφέρει. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σημείωσε πως το ζητούμενο είναι να μην φαινόμαστε πως έχουμε προσπαθήσει πολύ, οπότε ένα ωραίο πουκάμισο με ένα δερμάτινο τζάκετ από πάνω είναι αρκετό. Το ίδιο ισχύει και για το μακιγιάζ μας. Μπορούμε να επιλέξουμε γήινους τόνους ενώ αν είμαστε τολμηρές ίσως να επιλέξουμε ένα κατακόκκινο κραγιόν.

Δείτε την απάντηση της παρουσιάστριας του Style me Up στο παρακάτω βίντεο:

Τελικά ταιριάζει το σκούρο μπλε με το μαύρο;

Τη Δευτέρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απάντησε σε μια τηλεθεάτρια που ήθελε να μάθει πώς μπορεί να συνδυάσει το σκούρο μπλε με το μαύρο σε ένα σύνολο. Η παρουσιάστρια εξήγησε πως αυτός ο συνδυασμός είναι άδικα παρεξηγημένος και πως δεν καθόλου περιοριστικές όσο νομίζουμε. «Το σκούρο μπλε με το μαύρο είναι δύο πολύ trendy τόνοι που μας δίνουν άπειρους συνδυασμούς με όλα τα χρώματα», τόνισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Όπως μάλιστα σημείωσε αυτά τα δύο χρώματα που ταιριάζουν πολύ και μεταξύ τους. Το midnight blue με το μαύρο είναι ένας συνδυασμός που μπορούμε να επιλέξουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ