Στις 7, 8 και 9 Απριλίου, το δημοφιλές brand αθλητικών ειδών Αdmiral γιόρτασε τα εγκαίνια των τριών νέων καταστημάτων του σε Καλλιθέα, Αγία Παρασκευή και Αιγάλεω. Τα καταστήματα χάρισαν ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις.

Τα happenings, οι μοναδικές εκπτώσεις σε όλα τα ρούχα της νέας συλλογής και οι εκλεκτοί καλεσμένοι που επισκέφτηκαν τα καταστήματα απογείωσαν το τριήμερο. Το opening event των καταστημάτων σηματοδότησε και την είσοδο τους στην νέα φιλοσοφία και αισθητική της εταιρείας. Πλέον από εδώ και πέρα θα καλωσορίζει τους πελάτες σε ένα κόσμο εμπειριών, πολλαπλών επιλογών και μοναδικών προτάσεων.

Ποιους celebrities είδαμε

Οι Mαρία Αντωνά, Άρης Σοϊλέδης και Κατερίνα Στικούδη.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο οι οποίοι ανέβασαν τα vides και απόλαυσαν τις αγορές τους! Η Κατερίνα Στικούδη έδωσε το παρών και στα τρία καταστήματα ενώ στο κατάστημα του Αιγάλεω συναντήθηκε με τον Mente Fuerte αγαπημένο καλλιτέχνη της νεολαίας.

Άλλα αγαπημένα ονόματα που συναντήσαμε στα καταστήματα ήταν: Μαρία Αντωνά, Χριστίνα Βραχάλη, Μαρία Λουΐζα Βούρου, Μαρία Ζαφειράτου, Βίκυ Κάβουρα, Δημήτρης Μηλιόγλου, Άρης Σοϊλέδης, Στάθης Σχίζας. Σημαντική η παρουσία των αθλητών Πέτρος Γκαϊδατζής, Έφη Γκουλή, Σεμέλη Ζαρμακούπη, Νίκος Ηλιόπουλος, Ευαγγελία Φράγκου και η γυναικεία ομάδα βόλεϊ Α.Σ Απολλώνιου.

Μοναδική εμπειρία

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου τα δρώμενα που έλαβαν χώρα και στα τρία καταστήματα ανέβασαν τη διάθεση στα ύψη. Για κάθε μέρα των εγκαινίων, ομάδα χορευτών χόρεψε στα βήματα της Zumba, απογειώνοντας τη διάθεση του κόσμου, ενώ τη μουσική είχε ανέλαβε ο δημοφιλής DJ, Μιχάλης Καλφαγιάννης.

Στουντιακή φωτογράφιση

Ειδικά για το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εντός του καταστήματος, ο πολυτάλαντος φωτογράφος με σημαντική καριέρα στο χώρο, Πάνος Γιαννακόπουλος, φωτογράφισε όσους θέλησαν να ζήσουν την εμπειρία μιας επαγγελματικής φωτογράφισης, φορώντας Admiral outfits.

Δείτε τους celebrities στην παρακάτω gallery:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ