Η Δευτέρα 16 Ιανουαρίου ήταν η μέρα που έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας. Η χώρα μας αποχαιρέτησε τον τελευταίο βασιλιά τη. Στην τελευταία του κατοικία οδηγήθηκε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, λίγο πριν τις 5:00 το απόγευμα. Ο έκπτωτος μονάρχης κηδεύτηκε στο βασιλικό κοιμητήριο δίπλα από τους τάφους των προγόνων του. Η ταφή ήταν ιδιωτική.

Η σορός του τέως βασιλιά τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα  από τα ξημερώματα της Δευτέρας στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών, με την εξόδιο ακολουθία να ξεκινά στις 12:00.

Θεοδώρα, Νίνα Φλορ, Τατιάνα Μπλάτνικ.

Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν σίγουρα ήταν εκείνη του Παύλου, της Άννας Μαρίας αλλά και της Μαρί Σαντάλ. Ωστόσο μια μετρημένη και κομψή εμφάνιση έκανε και η Νίνα Φλορ. Η μικρότερη νύφη του τέως βασιλιά και σύζυγος του Φίλιππου.

Πιο συγκεκριμένα, η χρυσή κληρονόμος και επιχειρηματίας επέλεξε για την ημέρα της κηδείας, ένα σύνολο με την υπογραφή Dior. Πιο συγκεκριμένα επέλεξε ένα σετ από σακάκι και φούστα σε midi μήκος από μαλλί και μετάξι, αξίας 4.449 και 3.347 ευρώ αντίστοιχα. Μάλιστα ολοκλήρωσε το look με μπότες Αquazzura, μοντέλο Saint Honore αξίας. 1.075 ευρώ. 

Η Νίνα Φλορ με τον σύζυγό της, Φίλιππο.

Θυμίζουμε πως παρών στην κηδεία ήταν και ο πατέρας της Νίνα, Τόμας Φλορ. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας είναι στενός φίλος της τέως βασιλικής οικογένειας. Ο ίδιος μάλιστα, δεν κρύβει την αγάπη του και το θαυμασμό του προς την τέως βασιλική οικογένεια και το δέσιμό της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ