Ο Νίκος Κοκλώνης ξεσήκωσε το κοινό του J2US με μία ακόμα ευρηματική έναρξη. Στο 8ο live του φαντασμαγορικού σόου του Alpha επέλεξε να ερμηνεύσει το νέο του τραγούδι «Έχω μάτι» το οποίο έχει ήδη γίνει viral στο TikTok.

Για την εμφάνισή του ο Νίκος Κοκλώνης προτίμησε κάποιους από τους αγαπημένους του οίκους. Ο παρουσιαστής του J2US εντυπωσίασε με ρούχα και παπούτσια Alexander McQueen. Ολοκλήρωσε το look του με μια καρφίτσα Schiaparelli σε σχήμα ματιού.

Ο οίκος Schiaparelli είναι από τους αγαπημένους των πιο στυλάτων σταρ του εξωτερικού. Η επιχρυσωμένη καρφίτσα που φοράει ο Νίκος Κοκλώνης είναι σε σχήμα ματιού που μοιάζει να δακρύζει και αποτελείται από λευκές πέρλες.

Η καρφίτσα είναι φόρος τιμής στον καλλιτέχνη Ζαν Κοκτώ και αποτελεί ένα από τα signature κοσμήματα του οίκου. Εκείνη που ενσωμάτωσε το συγκεκριμένο σχέδιο στα αξεσουάρ του οίκου είναι η Elsa Schiaparelli.

Το styling του Νίκου Κοκλώνη επιμελήθηκαν για ακόμη μία φορά ο Χάρης Γκοτζαμανίδης και ο Ηλίας Μιχαλόλιας. Το μακιγιάζ του ανέλαβε η Κική Αιβάζη ενώ τα μαλλιά του ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ