Ο Νίκος Κοκλώνης αγαπά τη μόδα. Τα looks που επιλέγει τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στις επαγγελματικές του εμφανίσεις το επιβεβαιώνουν. Μέσα από τα σύνολά του που προέρχονται από τα πιο «φρέσκα» runways των οίκων μόδας αλλά και τα ιδιαίτερα αξεσουάρ που επιλέγει αναδεικνύει την chic liberated εικόνα του.

Με ένα σύνολο που έκλεψε τις εντυπώσεις έκανε την εμφάνισή του και στην πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του J2US. Oι fashion stylists που επιμελούνται το look του, Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης γνωρίζουν καλά τι είναι αυτό που του αρέσει και πάνω απ’ όλα του ταιριάζει.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Κοκλώνης για το 1o live του νέου κύκλου του J2US επέλεξε κοστούμι Dior. Είναι γνωστή η αδυναμία που έχει στον γαλλικό οίκο. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση του με παπούτσια Saint Laurent και tank top του ίδιου οίκου.

Ιδιαίτερη πινελιά στο look του είναι το κόσμημα Chanel που προτίμησε για την πρεμιέρα του. Μία μικρή γεύση από τις λεπτομέρειες της εμφάνισής του μας έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου που ήταν στο καμαρίνι του λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του σόου.

Τα μαλλιά του Νίκου Κοκλώνη επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης ενώ το μακιγιάζ του η Κική Αϊβάζη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ