Την Κυριακή 28 Απριλίου η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο βάφτισαν στην Αμερική την κόρη τους, Αθηνά. Η βάφτιση έγινε σε ορθόδοξο χριστιανικό ναό. Η δεξίωση της βάφτισης έγινε σε έναν ειδυλλιακό εξωτερικό χώρο. Καλεσμένοι ήταν συγγενείς αλλά και αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας.

Νονοί της νεοφώτιστης είναι η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας αλλά και ο Σωτήρης Κυρανάκος, στενός φίλος της Μαρίας Μενούνος και σύζυγος του στελέχους της Περιφέρειας, Ήρας Βουτσαλά,

Η Μαρία Μενούνος επέλεξε για την περίσταση ένα λευκό μεταξωτό μάξι φόρεμα με μακριά μανίκια με την υπογραφή Celia Kritharioti. Μάλιστα η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια υπογράφει και τα βαφτιστικά ρούχα της νεοφώτιστης Αθηνάς.

Το φόρεμα που επέλεξε η Μαρία Μενούνος θύμιζε νυφικό με μια σειρά από κομψά κουμπιά κατά μήκος της πλάτης, ενώ διέθετε και μια μεγαλοπρεπή ουρά για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό εφέ.

Το ενδυματολογικό τρικ

Ωστόσο η εμφάνιση της παρουσιάστριας είχε ένα στιλιστικό τρικ. Η ουρά ήταν αποσπώμενη, οπότε και η Μαρία Μενούνος την αφαίρεσε για το γλέντι που ακολούθησε. Έτσι υπήρχε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Για αυτό και αγκαλιά με ον σύζυγό της χόρεψαν για ώρες. Ανάμεσα στα τραγούδια που αποθέωσαν ήταν και το «Δεν πάω πουθενά» του αξέχαστου Βασίλη Καρρά

Διαβάστε επίσης: Μαρία Μενούνος: Χόρεψε Βασίλη Καρρά στο πάρτι της βάφτισης της κόρης της, Αθηνάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ