Σε μία βόλτα της στην Αθήνα απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τη Μαρία Μπεκατώρου και τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Η παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε την ηλιόλουστη μέρα και έκανε τον περίπατό της στο κέντρο της πόλης με το αγαπημένο της σκυλάκι.

Για την εμφάνισή της μάλιστα, επέλεξε ένα casual κα κομψό σύνολο. Πιο συγκεκριμένα, διάλεξε ένα skinny μαύρο παντελόνι με γυρισμένα ρεβέρ. Το ταίριαξε με μαύρο τοπ με άνοιγμα στο ντεκολτέ και γκρι blazer σε ανδρόγυνο στυλ.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με δετά sneakers Chrostina Dior που έφεραν στο πλάι το γνωστό logo του γαλλικού οίκου μόδας.

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό ΟΚ! για την σχέση της με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Πόσο εύκολο ήταν για εκείνον να διαχειριστεί όλη την προβολή της και το καινούργιο lifestyle που συνδέεται με μια παρουσιάστρια πρώτης γραμμής; «Καταρχάς, το σημαντικό σε αυτή τη σχέση είναι ότι τον Αντώνη μου τον γνώρισα πριν γίνω γνωστή. Με διάλεξε κι εγώ τον διάλεξα όταν δεν με ήξερε ο κόσμος, που σημαίνει ότι με αγάπησε για αυτό που είμαι, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μου και όχι για το προφίλ μου και τη λάμψη που υπάρχει γύρω μου αυτή τη στιγμή» εξήγησε η Μαρία Μπεκατώρου.

Και συνέχισε: «Αυτό φέρνει μια ισορροπία στη σχέση γιατί αντιλαμβάνεσαι χωρίς ανασφάλεια και χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί είσαι με αυτό τον άνθρωπο αλλά και γιατί είναι και εκείνος μαζί σου. Τώρα η αλήθεια είναι ότι δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κάποιος μια τέτοιου είδους αλλαγή. Από την άλλη, όμως, η βάση είναι σωστή και εγώ γενικά είμαι –και το πιστεύω– πολύ σωστή στη σχέση και στο σπίτι μου. Αυτό από μόνο του κάνει και τον Αντώνη να είναι καλά. Αλλά κι εμείς γενικά δεν ήμασταν άνθρωποι που δεν μας άρεσε να βγαίνουμε έξω και να περνάμε καλά. Τώρα απλά μπορεί να γίνεται λίγο παραπάνω, οπότε έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε να μην πάμε κάπου. Σίγουρα τον έχει δυσκολέψει τον Αντώνη κάποιες φορές, αλλά δεν νομίζω ότι τον έχει επηρεάσει και πάρα πολύ. Έχει τις παρέες του, τους φίλους του, δεν έχει αλλάξει τίποτα σε αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ