Μια κομψη εμφάνιση στο Μέγαρο Μαξίμου έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη την Τετάρτη 28/2, με αφρομή την επίσκεψη του πρωθυπουργικού ζεύγους της Αρμενίας στη χώρα. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τη σύζυγό του υποδέχθηκαν τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας Νikol Pashinyan και τη σύζυγο του Anna Hakobyan.

Για τη συνάντησή τους η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη επέλεξε ένα φόρεμα σε μπλε ρουά χρώμα συνδυασμένο με μαύρες boots και σκουρόχρωμο σακάκι. Στο λαιμό της επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερο κόσμημα με μακρυα αλυσίδα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής νε το πρωθυπουργικό ζεύγος της Αρμενίας βρέθηκαν στην Gallery Kalfayan και είδαν από κοντά τα έργα του Έλληνα καλλιτέχνη αρμενικής καταγωγής, Εδουάρδου Σακαγιάν.

Η ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη

«Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας Νikol Pashinyan και τη σύζυγο του Anna Hakobyan. Με την @annahakobyan.official επισκεφτήκαμε την Gallery Kalfayan και είδαμε από κοντά την έκθεση του Edouard Sacaillan “Les toits de Paris”.

Μιλώντας με τον Έλληνα καλλιτέχνη αρμενικής καταγωγής, διαπιστώσαμε πόσα πολλά είναι τα στοιχεία που ενώνουν Ελλάδα και Αρμενία.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι χρέος μας να αναζητούμε όσα μας ενώνουν.

Μέσα από την Τέχνη και τον Πολιτισμό, τις αξίες και τις παραδόσεις, τον διάλογο και την ανταλλαγή ιδεών», ανέφερε στην ανάρτησή της η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Διαβάστε επίσης:

Μαρέβα Μητσοτάκη: Κομψή εμφάνιση στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ινδία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ