Μια casual εμφάνιση έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Αθήνα, Πιο συγκεκριμένα, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια επέλεξε για τη βόλτα της στην πόλη ένα μίνι άσπρο φόρεμα. Μάλιστα το συνδύασε με λευκά sneakers Gucci.

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» στο Mega και μίλησε για τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, την εγκυμοσύνη και τους φόβους και την ανυπομονησία της για τον τοκετό.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετά από καιρό συνάντησε την Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για όλα.

«Έμαθα ότι είμαι έγκυος, όταν είχαν σταματήσει τα γυρίσματα του “Κάτι ξαναψήνεται”, τη δεύτερη μέρα του ρεπό μου. Ήμουν στην παραλία. Θέλαμε γενικά παιδί απλώς πρακτικά και η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια για να συμβεί κάτι τέτοιο», αποκάλυψε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η ίδια αποκάλυψε: «Έκανα και μια επέμβαση πέρσι γυναικολογικής φύσεως που έπρεπε να γίνει και ήταν για μένα πολύ μεγάλο χτύπημα γιατί για ένα διάστημα δεν έπρεπε να μείνω έγκυος όπως μου είχε πει ο γιατρός. Είχα ανησυχήσει πολύ. Ήταν όμως και ήταν όνειρό μου το να κάνω παιδιά. Το είχα μάθει όταν είχα υπογράψει το συμβόλαιό μου με την Ατζούν και δεν ήξερα πώς θα μπορούσα να λείψω για την επέμβαση, αλλά είπα ότι δεν θα το κάνω αργότερα γιατί θα έπρεπε να περιμένω ακόμη περισσότερο χρόνο για να αποκτήσω παιδί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ