Το πρώτο flagship store εγκαινίασε η αρχιτέκτων και σχεδιάστρια Mυρτώ Δραμουντάνη στην Αθήνα, με ένα λαμπερό πάρτi και την παρουσία πλήθους φίλων της από διαφορετικούς χώρους να την στηρίζουν για το νέο της εγχείρημα.

Φιλοδοξία της δημιουργού, που έχει καθιερωθεί για τις μοναδικές laser-cut συλλογές, είναι ο νέος χώρος να αποτελέσει κάτι περισσότερο από μία fashion boutique.

Με τη Μαρίνα Βερνίκου,

Η Μυρτώ Δραμουντάνη στο okmag: «Η οικογένεια για εμένα είναι στην κορυφή της ιεράρχησης των προτεραιοτήτων. Είναι μία συνειδητή επιλογή και απαιτεί θυσίες»

Η Θωμαή Απέργη στο κατάστημα.

Έτσι, διαθέτει όλα τα στοιχεία μίας art gallery, αλλά ταυτόχρονα φιλοξενεί τις δημιουργίες της, είτε ως φυσικό κατάστημα για τις pret-a-porter συλλογές της, είτε ως ατελιέ για νυφικά και sur mesure δημιουργίες. Επίσης, εδώ μπορεί κανείς να δει fabric installations που εφαρμόζει η σχεδιάστρια σε custom-made κατασκευές.

«Αρχιτεκτονικά, μαζί με την αρχιτέκτονα Ελίνα Λούκου που σχεδίασε τον χώρο, επιλέξαμε να προσδώσουμε ένα μινιμαλιστικό χαρακτήρα με σκόπιμα avant garde στοιχεία. Δώσαμε έμφαση στα δομικά υλικά και στον φωτισμό. Ήταν για μένα εξαιρετικά σημαντικό να δημιουργήσω έναν χώρο που να εκφράζει τόσο εμένα, όσο και την αισθητική μου αρχιτεκτονικά, για να φιλοξενήσει τις δημιουργίες μου. Θέλω να δώσω το στίγμα μου από την πρώτη στιγμή που μπαίνει κάποιος στον χώρο», δηλώνει η Μυρτώ Δραμουντάνη.

H αρχιτέκτων Ελίνα Λούκου με την ηθοποιό Ρένα Κυπριώτη.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε πλήθος κόσμου με τα χαρακτηριστικά outfit της σχεδιάστριας, προερχόμενος από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό κόσμο.

H Kατερίνα Γκαγκάκη με τη Δώρα Κατσικογιάννη.

Εκεί βρέθηκαν η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η αναπληρώτρια περιφερειάρχης Αττικής Χριστίνα Κεφαλογιάννη, η Δανάη Κεφαλογιάννη, η Μαρίνα Βερνίκου, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Ρένα Κυπριώτη, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Κατερίνα Γιατζόγλου, η Θωμαή Απέργη.

Οι αδελφές Χριστίνα και Όλγα Κεφαλογιάννη με τη Μyrto Dramoutani.

Στα εγκαίνια βρέθηκαν και αρχιτέκτονες, όπως οι Νεφέλη Χατζημηνά από τους Architect Scripta, η Ηλιάνα Κερεστετζή από τους Mold Architects, εκπρόσωποι του χώρου της μόδας και fashion influencers. Στην εορταστική ατμόσφαιρα του πάρτυ συνέβαλαν οι μουσικές του DJ Dear Quentin.

Η Μαρίνα Βερνικου με laser cut σακάκι Myrto Dramountani και τζιν παντελόνι.

Διαβάστε επίσης: Όλγα Κεφαλογιάννη: Στο Ηρώδειο με τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα – Ποιους επώνυμους συνάντησαν;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ