Μια νέα εμφάνιση πραγματοποίησε η Κατερίνα Τερζοπούλου. Το βράδυ της Δευτέρας, η δημοσιογράφος βρέθηκε στη θεατρική πρεμιέρα της παράστασης «Σλουθ» στο Από Μηχανής Θέατρο. Στο έργο πρωταγωνιστούν οι Σωτήρης Χατζάκης και Δημήτρης Μυλωνάς.

Η Κατερίνα Τερζοπούλου είναι η γυναίκα που ανέδειξε την ελληνική μόδα στα ’80s και αποτέλεσε ξεχωριστό κεφάλαιο στα περιοδικό της εποχής.

Για την εμφάνισή της στο θέατρο, η ίδια επέλεξε να δοκιμάσει ένα σύνολο στους τόνους του κόκκινου κρασιού. Πιο συγκεκριμένα, πόνταρε σε μια oversized περφορέ πλεκτή μπλούζα με ιδιαίτερους ώμους. Το δοκίμασε πάνω από μια πουά φούστα.

Ολοκλήρωσε το look με μια πασμίνα στους ίδιους τόνους και ιδιαίτερες μπαλαρίνες με έθνικ σχέδια.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα η Κατερίνα Τερζοπούλου φωτογραφήθηκε μαζί με την κόρη της στο καλαίσθητο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο και αφηγείται ιστορίες από τη μυθιστορηματική ζωή της. Στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! η ίδια μίλησε και για τη συνεργασία της με την Λλίκη Βουγιουκλάκη: «Η Αλίκη είχε τρομερό εκτόπισμα. Έμπαινε σε έναν χώρο και νόμιζες ότι ήταν τεράστια, τον καταλάμβανε όλο. Επίσης, νόμιζε ότι όλα τα πράγματα ήταν δικά της, τα ήθελε όλα! Είχαμε κάνει μια φωτογράφιση για τη “Γυναίκα” με τον Βλάσση Μπονάτσο. Είχα φέρει και κάποια δικά μου συλλεκτικά ρούχα γιατί έχω μεγάλη συλλογή από τέτοια κομμάτια. Και ένα δερμάτινο τζάκετ –πάλι δικό μου– για να φορέσει ο Βλάσσης. Όταν τέλειωσε η φωτογράφιση, η Αλίκη ήθελε να το κρατήσει γιατί άρεσε στον Βλάσση. «Βρε, καλή μου» να της λέω «είναι δικό μου το ρούχο» –ένα τζάκετ Montana–, «είμαι συλλέκτρια, δεν το δίνω» της εξηγούσα. Δεν δεχόταν την άρνηση η Αλίκη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ