Η Ιρίνα Σάικ και τα υπόλοιπα supermodels του πλανήτη έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν ξανά. Μετά από την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου και του Μιλάνου ήρθε η μεγάλη στιγμή για το Παρίσι.

Η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι έχει ήδη ξεκινήσει, με τους fashionistas να γεμίζουν ξανά τους χώρους όπου γίνονται τα φαντασμαγορικά σόου. Στο πλαίσιο στη μεγάλη γιορτή της μόδας στην πόλη του Φωτός πραγματοποιήθηκε κι ένα μεγάλο event.

Πρόκειται για τη ρετροσπεκτίβα με τίτλο Thierry Mugler: Couturissime που λαμβάνει χώρα στο Musee Des Arts Decoratifs στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας.

Την Τρίτη το βράδυ πραγματοποιήθηκαν τα λαμπερά εγκαίνια με την Ιρίνα Σάικ να ποζάρει με ένα από τα πιο εμβληματικά σύνολα του 72χρονου Γάλλου σχεδιαστή.

Η Ιρίνα Σάικ (The Mega Agency)

Από τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 έως τις 24 Απριλίου 2022, το Musée des Arts Décoratifs στο Παρίσι θα παρουσιάσει την έκθεση Thierry Mugler, Couturissime, ένα project που ξεκίνησε, παρήγαγε και κυκλοφόρησε από το Μουσείο Καλών Τεχνών του Μόντρεαλ (MMFA) το 2019. Αυτή η μεγάλη και απαράμιλλη έκθεση θα επαναληφθεί το έργο του Thierry Mugler, ενός μοναδικού καλλιτέχνη που έχει φέρει επανάσταση στον κόσμο της μόδας, της υψηλής ραπτικής και του αρώματος σε όλη τη μεγάλη καριέρα του.

Δείτε αποσπάσματα από τη λαμπερή βραδιά στο video από την εκπομπή «Πάμε Δανάη!»:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ