Τα catwalks του Σεπτεμβρίου ήταν η αρχή για να καταλάβουμε τι θα επακολουθούσε τους επόμενου μήνες. Μιλάμε για την τάση που θέλει φέτος να ξεχνάμε το παντελόνι και τη φούστα μας.

Η τάση του αδιαφανούς καλσόν και μόνο, χωρίς άλλο ρούχο από πάνω είναι από τα πιο δυνατά trends για το 2022. Το look μάς σύστησαν μέσα από τα fashion shows τους, οι οίκοι Βottega Veneta, Ganni. Πιστή φαν της νέας μόδας δείχνει και η Victoria Beckham. Η σχεδιάστρια μάλιστα επιλέγει ένα total bleck ντύσιμο που αναδεικνύει τα καλογυμνασμένα της πόδια.

Στην πασαρέλα του οίκου Khaite άλλωστε είδαμε ξεκάθαρα το νέο κύμα του «βγαίνω βόλτα μόνο με το καλσόν μου». Οπάκ καλόν συνδυάζονται μόνο με τοπ αλλά και blazeres «κλέβοντας» έτσι τον ρόλο του κολάν.

Την παραπάνω τάση μετέφερε στους δρόμους η Κένταλ Τζένερ. Το supermodel άλλωστε είναι από τους πιο κατάλληλους ανθρώπους για να το τολμήσουν, Στο νέο της post τη βλέπουμε να ποζάρει με χοντρό μαύρο καλσόν. Από πάνω το δοκιμάζει με μαύρη μπλούζα, και αυτό είναι όλο. Mάλιστα στο σχόλιό της γράφει: «Όταν έχεις εμμονή με τα πόδια σου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ