Στη θεατρική πρεμιέρα του νέου έργου του Γιώργου Καπουτζίδη παρευρέθηκε η Ευγενία Δημητροπούλου. Ο ταλαντούχος δημιουργός, Γιώργος Καπουτζίδης, έρχεται και πάλι στο Θέατρο Ήβη, τη θεατρική του στέγη εδώ και τρία χρόνια, με το νέο του έργο με τίτλο «42497».

H ηθοποιός μάλιστα επέλεξε μια φωτεινή απόχρωση του μπλε για την εμφάνισή της. Η ίδια πόνταρε σε ένα εντυπωσιακό παλτό. Από μέσα δοκίμασε ένα πουκάμισο στους ίδιους cobalt blue τόνους.

Ολοκλήρωσε το ντύσιμό της με μαύρο παντελόνι και μαύρες ψηλοτάκουνες μπότες.

Η Ευγενία Δημητροπούλου είναι φειδωλή στις δημόσιες εμφανίσεις της. Με τον σύζυγό της, Στέλιο Βλατάκη έχουν ήδη δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια. Η ηθοποιός ανακοίνωσε ότι απέκτησαν την μικρή Εύα, τον Δεκέμβριο του 2021, με μία φωτογραφία από το Φρίταουν στη Σιέρα Λεόνε. Ήταν από τις ελάχιστες φορές μοιραζόταν δημόσια κάτι τόσο προσωπικό.

Έκτοτε η Ευγενία Δημητροπούλου ζει την οικογενειακή της ευτυχία μακριά από τα φώτα ενώ ελάχιστες είναι και οι δημόσιες εμφανίσεις με τον σύζυγό της. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε μία από αυτές και τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η ηθοποιός και ο νευροχειρουργός βρέθηκαν στη συναυλία της Φωτεινής Δάρρα στο Ηρώδειο. Η Ευγενία Δημητροπούλου επέλεξε για την εμφάνισή της ένα αέρινο φόρεμα σε πορτοκαλί χρώμα το οποίο συνδύασε με πέδιλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ