Μια δημόσια εμφάνιση έκανε το βράδυ της Πέμπτης, η Εβελίνα Παπούλια. Η ηθοποιός βρέθηκε στην έναρξη της 32ης Αthen Fashion Week στο Πάρκο Ελληνικού. Κεντρικό σημείο διεξαγωγής της Εβδομάδας Μόδας είναι για πρώτη φορά το The Ellinikon Experience Park που βρίσκεται εντός του The Ellinikon, του μεγαλύτερου έργου αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη, που πραγματοποιείται από τη Lamda Development.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο fashion event μαζί με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου. Και οι δυο γυναίκες επέλεξαν ένα chic casual look. Πόνταραν σε τζιν παντελόνι με τοπ.

Το ιδιαίτερο αξεσουάρ

Ωστόσο η Εβελίνα Παπούλια διάλεξε ένα denim τζάκετ σε militaire στυλ με την υπογραφή Dassios. Το συνδύασε με ένα ιδιαίτερο κολιέ που θύμιζε γλυπτό. Ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ που έκανε τη διαφορά στο ντύσιμο. Σε χρυσαφί και bronze τόνους και με λεπτομέρειες από πέρλες, το κόσμημα αγκάλιαζε τον λαιμό της ηθοποιού.

Μητέρα και κόρη, μίλησαν στην κάμερα του Ηappy Day. Όπως μάλιστα αποκάλυψε γη Αφροδίτη Λιάντου, η μητέρα της φοράει τα ρούχα της. «Βαριέμαι τα ψώνια. Η Αφροδίτη παίρνει κάτι, το φοράει, το βαριέται kαι μετά το παίρνω εγώ. Δεν είμαι άνθρωπος που ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας. Δεν φαίνεται αυτό; Νομίζω πως φαίνεται στη ζωή μου αυτό» εξήγησε η Εβελίνα Παπούλια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ