Στην πασαρέλα περπάτησε η όμορφη κόρη της Χάιντι Κλουμ και του Seal. Η Λένι που είναι και η αγαπημένη του γιου του Σπύρου Πώρου, Αρης Ραξέφσκι κάνει καριέρα στο μοντελινγκ με μεγάλη επιτυχία. Μητέρα και κόρη δίνουν «το παρών» στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. H διοργάνωση ξεκίνησε στις 20 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 26 του ίδιου μήνα.

L

H εντυπωσιακή κοπέλα περπάτησε στο catwalk του Αbout You με ένα oversized μαύρο puffer τζάκετ και γυμνά πόδια. Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν οι ψηλοτάκουνες biker μπότες της. To αλαβάστρινο πρόσωπο και τα εκφραστικά της μάτια έκλεψαν την παράσταση.

Η μητέρα της, Χάιντι Κλουμ βρέθηκε στην πρώτη σειρά του ΄σόου και δεν σταμάτησε να καμαρώνει για την κόρη της.

Η Λένι είναι η κόρη της Γερμανίδας Χάιντι Κλουμ και ο Αρης Ραξέφσκι είναι γιος του γνωστού φωτογράφου Σπύρου Πώρου, που απέκτησε με τη Ρωσίδα διευθύντρια φωτογραφίας Ρία Ραξέφσκι.

Θυμίζουμε πως όπως έχει γράψει το okmag, η 17χρονη κόρη της Χάιντι Κλουμ, Λένι και ο 18χρονος γιος του Σπύρου Πώρου, Άρης Ραξέφσκι είναι αχώριστοι. Τον περασμένο Φεβρουάριο μάλιστα, το νεαρό ζευγάρι είναι μαζί τρία χρόνια. Η Λένι Κλούμ δημοσίευσε μια selfie τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα «Τρίτος Βαλεντίνος μαζί σου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ