Σάλος έχει προκληθεί με την υπόθεση παιδοφιλίας και τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ, Γιώργο Γιαννόπουλο τις τελευταίες ημέρες, με τον γνωστό φωτογράφο Σπύρο Πώρο να παίρνει θέση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

H πρώην σύντροφός του Φωτεινή Ψυχίδου, είχε τοποθετηθεί και η ίδια για το θέμα της παιδοφιλίας αλλά και την ανάμιξη των Πυξ Λάξ στην υπόθεση. Η δημοσιογράφος μέσα από μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook, μίλησε για όσα γνωρίζει για την υπόθεση και στήριξε τον πρώην σύζυγό της Μπάμπή Στόκα με τον οποίο έχουν αποκτήσει μια κόρη την Ιόλη, αλλά και το μουσικό συγκρότημα Πυξ Λαξ.

Ο Σπύρος Πώρος με τη σειρά του έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στην οποία τάσεται κατά του συγκροτήματος. Στη συνέχεια ένα σχόλιο της Φωτεινής Ψυχίδου κάτω από το κείμενό του δημιούργησε έναν «Πόλεμο» μεταξύ τους στα social media.

Ο Σπύρος Πώρος, έγραψε συγκεκριμένα: «Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση λένε. Το να είσαι αλαζόνας και ψωνισμένος είναι πολύ επικίνδυνο όμως. Το συγκρότημα λοιπόν μίλησε με απαξιωτικά λόγια για τον όποιο ευαισθητοποιημένο σκεπτόμενο άνθρωπο σύνδεσε τον ντράμερ με αυτούς (φυσικό δεν είναι αφού ήταν μέλος τους;), χαρακτηρίζοντας τον άρρωστο του πληκτρολόγιου. Λες και όλα αυτά συμβαίνουν σε άλλο πλανήτη ή τα κατασκεύασε κάποιος για να τους βλάψει.

Λένε ότι δεν ήξεραν, μάλιστα η πρώτη καταδίκη του ντράμερ τους έγινε το 2019 ενώ η δική είχε αρχίσει ήδη το 2018 να μας απαντήσουν ποτέ ήταν η τελευταία φορά που συνεργάστηκαν, πριν από την έναρξη της δικής ή μετά;

Το να πλουτίζεις από τον κόσμο έχει και ένα τίμημα, είσαι και υπόλογος, όχι μόνο στα δικαστήρια αλλά περνάς και ένα άλλο έλεγχο, τον έλεγχο της ηθικής τάξης, αφού παιδεραστές και παρακμιακά άτομα δεν πρέπει να αποτελούν παράδειγμα για την νέα γενιά. Η ηθική σας δεν θεωρείται δεδομένη πως θα μπορούσε άλλωστε, ούτε η δική σας ούτε της κάθε πρώην κακομοίρας που βγάζετε να σας ξεπλύνει και που δεν έχει τίποτα να χάσει.

Οπότε κατεβείτε από το καλάμι και απαντήστε με σεβασμό στο θύμα, το μικρό παιδί που ένα μέλος του συγκροτήματος σας ασέλγησε πάνω του. Αφήστε τις μαγκιές δεν σας φοβάται κάνεις, μπουνιές και κλωτσιές αλλού, δεν σας παίρνει. Και κάτι τελευταίο, είπατε ότι ασχολούνται μαζί σας ώστε να πάρουν λίγη λάμψη από το όνομά σας. Αυτό είναι και το πιο αστείο, ίσως πιο αστείο και από το τρολάρισμα που σας συνοδεύει όταν αναφέρεται κάποιος στην μπάντα σας, αυτό της τελευταίας συναυλίας».

Eνώ η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου σχολίασε: «Αυτές οι πρώην άμα ανοίξουν το στόμα τους (γκουχ γκουχ) κύριε Πώρο».

Στη συνέχεια ο Σπύρος Πώρος της απάντησε ότι: «Αν ανοίξω εγώ το στόμα μου να δεις που θα τρέχουν να κρυφτούν και αυτές και άλλοι πολλοί. Όταν είναι η ώρα θα μπω και αν προκληθώ, τότε θα μπει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του».

«Εσύ είσαι αμελητέα ποσότητα και αναξιόπιστη μάρτυρας αφού θέλεις να το πας επί προσωπικού, που τους ξέπλυνες μια χαρά. Δεν σκοπεύω όμως να το πάω επί προσωπικού, όπως είπα αν προκληθώ θα αναφερθώ περαιτέρω. Ας απαντήσουν λοιπόν επί του θέματος, γιατί όσο και να θέλουν το θέμα να θεωρηθεί λήξαν, δεν πρόκειται. Αρκετή βρωμιά μαζεύτηκε».

Η δημοσιογράφος έδωσε την απάντησή της για τα όσα έγραψε: «Ποιους ξέπλυνα κύριε Πώρo; Και για ποιο αδίκημα; Αν υπονοείται ότι γνωρίζαμε ότι ο Γιαννόπουλος ήταν παιδεραστής, όχι δεν το γνωρίζαμε. Τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ με τη κόρη μου.

Για αυτό μίλησα για μένα. Εγώ καταγράφω το χαρακτήρα που είδα το 2011. Ο αγώνας της μητέρας ξεκίνησε το 2013 και η συνεργασία έγινε το 2018. Δεν ήμουν εκεί, λυπάμαι αν σου χαλάω το αφήγημα.

Εγώ επιμένω στη θέση μου. Ήξεραν ότι είναι μ@λακας και αφού είναι μαθηματικά βέβαιο ότι είναι μ@λάκας και πέφτουλας δεν έπρεπε να συνεργάζονται μαζί του γιατί υπήρχαν χιλιάδες 16χρονα και 17χρονα παιδιά στην αρένα.

Είδα κι εγώ την οργισμένη ανακοίνωση του συγκροτήματος κι έχω τσουτσουριάσει από το φόβο μου καταλαβαίνεις περιμένω μήνυση κι έτσι. Εγώ ένιωσα υπόλογη εγώ! Αν οι υπόλοιποι δεν μοιράζονται την συνειδησιακή κρίση “μήπως έπρεπε να το ξέρουμε”, είναι δικό τους θέμα».

Να υπενθυμίσουμε ότι η Φωτεινη ψυχίδου με τον Σπύρο Πώρο ήταν ένα από από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια το 2020, αφού αμέσως μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κοργιαλά, η δημοσιογράφος Φωτεινή Ψυχίδου έγινε ζευγάρι με τον γνωστό φωτογράφο Σπύρο Πώρο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ