Σε δημοσιογραφική βραδιά με αφορμή τις νέες βραδινές εμφανίσεις της στην πίστα με τον Λευτέρη Πανταζή μίλησε η Έλλη Κοκκίνου.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη νέα της συνεργασία: «Ετοιμάζουμε ένα πολύ κεφάτο πρόγραμμα. Στον κόσμο του λείπει η διασκέδαση. Τον Λευτέρη Πανταζή τον γνώρισα όταν ήμουν 19 χρόνων. Είναι γλυκύτατες άνθρωπος, πολύ δοτικός και δραστήριος» είπε.

.Η Έλλη Κοκκίνου μάλιστα,. θυμήθηκε και ατυχή περιστατικά στην πίστα: «Έχω πέσει σε πίστα, έσπασα τη γνάθο και αναγκάστηκα να κάνω χειρουργείο. Χτύπησα με το κεφάλι», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Για τα ρατσιστικά σχόλια που δέχτηκε η Δέσποινα Βανδή, σχετικά με την ηλικία της και το ρούχο που φορούσε στην πρεμιέρα της, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε: «Ηλικία; Τι ηλικία; Και τι τους πειράζει; Άμα φτάσουν στην ηλικία μας, να μην το φορέσουν. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να φορέσει αυτό που τον κάνει να νιώθει όμορφα. Όπως κάνουν όλοι υπόλοιποι Απλά εμείς κρινόμαστε. Καλό είναι να μην κρίνουμε και μάλιστα δημοσίως».

Για την εμφάνισή της στην πίστα η Έλλη Κοκκίνου επέλεξε σύνολο από το σχεδιαστικό δίδυμο Μi-Ro, τους Γιάννη Ράπτη και Δημήτρη Μαστρόκαλο. Ο δεύτερος μάλιστα τη θαύμασε από κοντά!

Το styling ανήκει στην Ίριδα Λεονταρίτη που ανέβασε σχετικό story στο Ιnstagram.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

Διαβάστε επίσης:

Σίλια Κριθαριώτη: Η απάντηση σε ρατσιστικό σχόλιο για τα looks της Δέσποινας Βανδή στην πίστα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ