Κάθε μέρα μέσα από την εκπομπή της , η Ελένη Μενεγάκη μάς δείχνει κομψούς τρόπους για να φορέσουμε κι εμείς τα fashion trends.

Την Πέμπτη μάλιστα η παρουσιάστρια μας έδιξε έναν καλοκαιρινό και φρέσκο τρόπο να φορέσουμε το αγαπημένο μας τζιν. Πιο συγκεκριμένα, η Ελένη επέλεξε ένα μαύρο κορμάκι από το brand, The C edition. Το συνδύασε με σέξι τρόπο με τζιν μπλε παντελόνι σε bootcut γραμμή από τα Massimo Dutti.

Ολοκλήρωσε το σύνολο με πέδιλα Sante Shoes.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη Μενεγάκη δείχνει την αδυναμία της στις αλυσίδες ρούχων με προσιτά οικονομικά κομμάτια. Μάλιστα, η ίδια επιδιώκει να τα συνδυάζει με ενδιαφέροντα ή εκκεντρικά κομμάτια προκειμένου να δώσει τη δική της πινελιά στο σύνολο.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες μέρες  η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές ένα μυστικό της. Η ίδια εξήγησε ποιο πως το αγαπημένο της φαγητό από τα χέρια της μαμάς της είναι τα γεμιστά. «Πέρασε μία εποχή που ενώ της λέγαμε τι υπέροχα που είναι, δεν ξέρω τα άκουγε από τις φίλες της, βάλε βγάλε υλικά, μέχρι που κάποια στιγμή της λέω ρε μαμά τι είναι αυτά που έχεις κάνει. Οι φίλες σου δεν σε χωνεύουν, έκανες τα καλύτερα γεμιστά, τι είναι αυτά έχουν άλλη γεύση. Όλα τα έβαλες μέσα, έχουμε πάει σε άλλη γεύση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ