Η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό Παναγίτσας στο Παλαιό Φάληρο, με τον γιο τους, Πέτρο στο πλευρό τους.

Το θεατράλε νυφικό σε vintage ύφος

Ο γάμος ήταν απλός αλλά με πολλά απρόοπτα, όπως την πιρουέτα της νύφης στην εκκλησία αλλά το παθιασμένο φιλί των νεόνυμφων αμέσως μετά το ιερό μυστήριο.

Ο Νίκος Κουρής με την Έλενα Τοπαλίδου.

Ιδιαίτερο και ρομαντικό ήταν το σχέδιο του φορέματος.

Η νύφη με τον γιο της Πέτρο Κουρή.

Το λευκό μάξι νυφικό που επέλεξε η ηθοποιός είναι sur mesure και ανήκει σε μια δημιουργό που αγαπά την τέχνη και το θέατρο.

Το φόρεμα διαθέτει ένα vintage ύφος. Το σχέδιο με τα φουσκωτά μανίκια και το V ντεκολτέ και τη διακριτική ουρά, υπογράφει η σχεδιάστρια Ματίνα Μέγκλα.

Όπως έχει πει η Ματίνα Μέγκλα στο οkmag, «ήξερα καλά τον Νίκο Κουρή και την Έλενα Τοπαλίδου από το θέατρο. Είχα την επιμέλεια των κοστουμιών του ηθοποιού στις θεατρικές παραστάσεις όπου συμμετείχε. Από εκεί ο Νίκος Κουρή με γνώριζε και έτσι αποφασίσαμε να αναλάβω το νυφικό της συντρόφου του… Θα ήθελα να τονίσω πως είμαι πολύ χαρούμενη για τη συνεργασία μου με το ζευγάρι. Είναι δύο πολύ καλά παιδιά και όλα κύλησαν ομαλά και άψογα»».

Διαβάστε επίσης: Έλενα Τοπαλίδου – Νίκος Κουρής: Η σχεδιάστρια του νυφικού του γάμου τους, Ματίνα Μέγκλα μιλάει στο okmag

Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: Ποιοι καλεσμένοι στον γάμο τους ντύθηκαν Batman και Spiderman;

Έλενα Τοπαλίδου: Oι φωτογραφίες από την προετοιμασία πριν από τον γάμο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ