Νέα έξοδο έκανε η δούκισσα Κάθριν την Τετάρτη. Πιο συγκεκριμένα η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, επισκέφτηκε πάρκο του Λονδίνου μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Την Τετάρτη το βασιλικό ζευγάρι συνάντησε παιδιά σχολείου σε πάρκο του Λονδίνου στην εκδήλωση Generation Earthshot για να συζητήσουν ιδέες που θα βοηθήσουν την ισορροπία στον πλανήτη. Η δούκισσα επέλεξε ένα πράσινο πανωφόρι που ήταν στην ντουλάπα της εδώ και χρόνια. Το είχε διαλέξει ξανά κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του Tour de France τον Ιούλιο του 2014 με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η δούκισσα Κάθριν στην επίσκεψή της στο πάρκο στις 13 Οκτωβρίου (Τhe Mega Agency)

Εκείνη την εποχή, η δούκισσα αποκάλυψε τις σκέψεις του συζύγου της για το συγκεκριμένο ρούχο. Ο Μπεβ Χέις, ένας καλοπροαίρετος που γνώρισε την ίδια κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στη Νέα Ζηλανδία πριν από επτά χρόνια, είχε πει προηγουμένως: «Της έκανα κομπλιμέντο για το πράσινο ρούχο. Είπε και η ίδια ότι της άρεσε, αλλά μου εκμυστηρεύτηκε πως ο πρίγκιπας θεωρούσε ότι ήταν λίγο φωτεινό».

Στην εμφάνισή της τον Ιούλιο του 2014 στο Γιορκσάιρ με το ίδιο πανωφόρι. (Backgrid UK)

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δούκισσα επιλέγει ρούχο που έχει φορέσει ξανά. Η ίδια άλλωστε πιστεύει στη βιώσιμη μόδα, που είναι φιλική για το περιβάλλον και για την υγεία του ανθρώπου.

Δείτε και το σχετικό σχόλιο στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ