Η δούκισσα Κάθριν συνεχίζει τις δημόσιες εμφανίσεις της. Την Τρίτη μάλιστα έκανε μια επίσκεψη σε πανεπιστήμιο για να συζητήσει την τελευταία έρευνα για τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής των παιδιών. Στο Πανεπιστημιακό Κολέγιο του Κέντρου για Διαχρονικές Σπουδές, η δούκισσα του Κέιμπριτζ συναντήθηκε με κορυφαίους ερευνητές που εργάζονται σε μια νέα ολιστική μελέτη. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το ασπρόμαυρο καρό της φόρεμα Zara αλλά και οι γκρι Hugo Boss γόβες της, με τους royal experts να επισημαίνουν πως το συγκεκριμένο φόρεμα το είχε επιλέξει ξανά στο παρελθόν και μάλιστα πριν από δύο χρόνια.

Όπως δήλωσε η εστεμμένη στα media, «η πρώιμη παιδική μας ηλικία διαμορφώνει τη ζωή των ενηλίκων μας και η γνώση περισσότερων για τις επιπτώσεις αυτής της κρίσιμης περιόδου είναι θεμελιώδης για την κατανόηση του τι μπορούμε ως κοινωνία να κάνουμε για να βελτιώσουμε την υγεία και ευτυχία των παιδιών».

Η Δούκισσα Κάθριν στις 5 Οκτωβρίου Πανεπιστημιακό Κολέγιο του Κέντρου για Διαχρονικές Σπουδές.

Όπως μάλιστα πρόσθεσε: «Δεσμεύομαι να υποστηρίξω μια μεγαλύτερη σε βάθος έρευνα σε αυτόν τον ζωτικό τομέα και χαίρομαι που συναντώ όλους αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τη μελέτη σε αυτό το πρώιμο στάδιο». Η δούκισσα του Κέιμπριτζ – η οποία ανακοίνωσε το νέο Royal Foundation Center for Early Childhood τον Ιούνιο – επέλεξε να επισκεφτεί το πανεπιστήμιο καθώς το αντικείμενο της έρευνας την ενδιαφέρει πολύ ως μητέρα τριών παιδιών.

Η Δούκισσα Κάθριν στις 5 Οκτωβρίου Πανεπιστημιακό Κολέγιο του Κέντρου για Διαχρονικές Σπουδές.

Επέλεξε το ίδιο φόρεμα μετά από δύο χρόνια

H 39χρονη δούκισσα έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν έχει κανένα πρόβλημα στο να φοράει δύο και τρεις φορές κάποιο αγαπημένο της outfit, αποδεικνύοντας πως έχει οικολογική συνείδηση όσο αφορά και στις ενδυματολογικές της επιλογές.

Η ίδια, μάλιστα, είχε επιλέξει ξανά το συγκεκριμένο καρό φόρεμα με τη ζώνη και το δέσιμο στο λαιμό και στις 15 Ιανουαρίου 020 σε επίσκεψή της στο Μπράντφορντ στο Δυτικό Γιορκσάιρ, μια πόλη η οποία φιλοξενεί τη μεγαλύτερη πακιστανική κοινότητα της Αγγλίας.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τη δούκισσα Κάθριν στο Μπράντφορντ τον Ιανουάριο του 2020.

Το φόρεμα ανήκε στη συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2020-’21 κόστιζε 59,99 ευρώ αλλά δεν υπάρχει πια στα καταστήματα. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να το βρουν στο ebay

Φωτογραφίες: The Mega Agency

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ