Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού έπεσε η αυλαία την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου για την επιτυχημένη «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη που σκηνοθέτησε ο Θέμης Μουμουλίδης. Στην ξεχωριστή θεατρική βραδιά έδωσαν το «παρών» μεταξύ άλλων και ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του. Η Μπέτυ Μπαζιάνα επέλεξε ένα μαύρο σύνολο για την έξοδό της με τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα έφθασαν από νωρίς στο Ηρώδειο και κάθισαν στις πρώτες θέσεις για να παρακολουθήσουν την παράσταση. Εκεί συναντήθηκαν και με γνωστούς ηθοποιούς που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Για την έξοδό της με τον Αλέξη Τσίπρα η Μπέτυ Μπαζιάνα επέλεξε ένα μαύρο σύνολο. Συγκεκριμένα, φόρεσε ένα μαύρο cigarette παντελόνι συνδυασμένο με μαύρο κοντομάνικο τοπ με V στο μπούστο. Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με all time classic μαύρες μπαλαρίνες που αρμόζουν απόλυτα στον χώρο του Ηρωδείου.

Η παράσταση «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη με περισσότερους από 15.000 θεατές στο Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα κερδίζοντας την αγάπη και το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Επαινέθηκε από τους κριτικούς και καταγράφηκε στα σημαντικότερα καλλιτεχνικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού.

Στο ρόλο της Ιφιγένειας η Μαρία Πετεβή. Μαζί και ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος – Αγαμέμνων, η Ιωάννα Παππά – Κλυταιμνήστρα, ο Άκης Σακελλαρίου – Μενέλαος, ο Γιώργος Χρυσοστόμου – Αχιλλέας και ο Παντελής Δεντάκης στους ενοποιημένους, για τις ανάγκες της σκηνοθεσίας, ρόλους του Πρεσβύτη και των Αγγελιοφόρων.

Φωτογραφίες: NDP – Έλλη Πουπουλίδου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ