Την Τετάρτη ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη βασίλισσα της Ισπανίας Λετίσια στη Μαδρίτη και στη συνάντηση εργασίας με μέλη του Εθνικού Συμβουλίου της Ισπανικής Ένωσης κατά του Καρκίνου (AECC). Δεν είναι η πρώτη φορά που η εστεμμένη είναι η επίσημη καλεσμένη της Ένωσης.

Κατά τη συνάντηση, η βασίλισσα Λετίσια ενημερώθηκε για τον αντίκτυπο της πανδημίας στα έργα της AECC καθώς και για τις νέες στρατηγικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Έμαθε επίσης για τις νέες επιχορηγήσεις «AECC Innova» για την υποστήριξη ερευνητών καθ’ όλη τη διάρκεια των έργων τους. Αυτό είναι το πρώτο βήμα της AECC για να ενσωματώσει την καινοτομία, θεμελιώδη για την προώθηση της έρευνας για τον καρκίνο, στα προγράμματά της.

Η βασίλισσα Λετίσια. (Abaca)

Για την έξοδό της στην ισπανική πρωτεύουσα, η βασίλισσα της Ισπανίας, επέλεξε παλτό σε στυλ κάπα αλλά και ψηλόμεση μαύρη φούστα. Ένα από τα πιο αγαπημένα της κομμάτια για τον χειμώνα. Σε θηλυκή γραμμή αλλά και με σκίσιμο για πιο άνετα βήματα η βασίλισσα παρέδωσε για άλλη μια φορά μαθήματα στυλ. H 49χρονη σύζυγος του βασιλιά Φίλιππου έδωσε νέα πνοή στην κάπα της. Η ίδια φημίζεται για το ταλέντο που έχει στο να ανακυκλώνει τα ρούχα της. Αυτή τη φορά ταίριαξε το παλτό της με μπλε μπλούζα.

Όσο αφορά στα κοσμήματά της η πάντα κομψή βασίλισσα Λετίσια κράτησε χαμηλούς τόνους. Με ένα ζευγάρι διακριτικούς κρίκους σκουλαρίκια και κανένα κολιέ η ίδια έδωσε έμφαση σε ένα «ήσυχο» look.

Να σημειώσουμε ότι η 49χρονη βασίλισσα έχει αποδείξει με τις casual εμφανίσεις της πως είναι οπαδός των οικονομικών αλυσίδων ρούχων. Μέσα από τις επιλογές της δείχνει πως προτιμά απλά σύνολα που θα φορούσε και μια μέση Ισπανίδα γυναίκα. Ίσως να είναι ο δικός της τρόπος για να δείξει το πιο ανθρώπινο και προσιτό πρόσωπο της μοναρχίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ