Από τις πιο καλοντυμένες εστεμμένες της Ευρώπης είναι η βασίλισσα Λετίσια και αυτός ο χαρακτηρισμός δεν είναι τυχαίος. Κάθε της look είναι καλά μελετημένο αλλά και καθόλου εκκεντρικό, πάντα συνυφασμένο με τα στάνταρ της σύγχρονης γυναίκας.

Στις 6 Οκτωβρίου η σύζυγος του βασιλιά της Ισπανίας Φελίπε, παρακολούθησε το φινάλε του 15ου Διεθνούς Σεμιναρίου Γλώσσας και Δημοσιογραφίας στο Μοναστήρι Yuso στη Λα Ριόχα.

H βασίλισσα Λετίσια στο 15ο Διεθνές Σεμινάριο Γλώσσας και Δημοσιογραφίας στο Μοναστήρι Yuso στη Λα Ριόχα. (The Mega Agency)

Το σεμινάριο διοργανώθηκε από το Ίδρυμα San Millán de la Cogolla και το FundeuRAE και πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Οκτωβρίου, ενώ η βασίλισσα επέλεξε ένα chic look που αναδείκνυε τη σιλουέτα της.

H βασίλισσα Λετίσια στο 15ο Διεθνές Σεμινάριο Γλώσσας και Δημοσιογραφίας στο Μοναστήρι Yuso στη Λα Ριόχα. (The Mega Agency)

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επέλεξε καρό τουίντ σταυρωτό μπλέιζερ με pied-de-poule, που τόνιζε τη μέση της και εφαρμοστό δερμάτινο παντελόνι αξίας 319 ευρώ σε μαύρο χρώμα. Και τα δύο κομμάτια είναι από το Uterque, ένα brand του ομίλου Inditex.

Η 49χρονη βασίλισσα έχει αποδείξει με τις casual εμφανίσεις της πως είναι οπαδός των οικονομικών αλυσίδων ρούχων. Μέσα από τις επιλογές της δείχνει πως προτιμά απλά σύνολα που θα φορούσε και μια μέση Ισπανίδα γυναίκα. Ίσως να είναι ο δικός της τρόπος για να δείξει το πιο ανθρώπινο και προσιτό πρόσωπο της μοναρχίας.