Σε μια πρωινή της βόλτα στην Αθήνα εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια είχε στο πλάι της τον γιο της Βασίλη Γκέντσογλου.

Μάλιστα η ίδια επέλεξε ένα αθλητικό αλλά και σέξι σύνολο. Πιο συγκεκριμένα ταίριαξε ένα sporty crooped τοπ με biker σορτς.

Η Αγγελική Ηλιάδη έδωσε έμφαση στα αξεσουάρ. Ολοκλήρωσε το ντύσιμό τη με μεγάλη τσάντα αλλά και sneakers του οίκου Βalenciaga. Τα συγκεκριμένα, μάλιστα κοστίζουν γύρω στα 850 ευρώ.

θυμίζουμε πως η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον χωρισμό της από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα ότι θα κάνει τη ζωή της βιβλίο, που θα γράψει η ίδια. «Διανύω μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής μου, επαγγελματικά και προσωπικά» είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

«Στη “Φάρμα” θα ξαναπήγαινα. Ήταν μία υπέροχη εμπειρία, μία διέξοδος από οτιδήποτε ζούμε καθημερινά. Ο Γρηγόρης δήλωσε ότι δεν είμαστε πια μαζί κι αυτό πριν από πάρα πολύ καιρό, οπότε δεν υπάρχει μπέρδεμα εδώ. Να ‘ναι καλά που τα ξεκαθάρισε. Δημιουργήθηκε μία πολύ όμορφη σχέση, μία πολύ όμορφη επαφή, που όμως βγαίνοντας από το παιχνίδι και ευρισκόμενοι και οι δύο στην πραγματικότητα, είδαμε ότι τελικά δε μπορούσαμε να συμβαδίσουμε. Και νομίζω ότι είναι πολύ πιο ώριμο να τελειώνεις κάτι και να έχεις την ωριμότητα να βλέπεις ότι κάτι δεν πάει παρακάτω» δήλωσε η τραγουδίστρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ