Προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου.

Κριός: Σκεφτείτε με μεγαλύτερη διαύγεια το πως και το γιατί της κάθε σας ενέργειας. Μην αφήσετε άτομα του περιβάλλοντός σας να ανακατευτούν με δική τους πρωτοβουλία στα μελλοντικά σας σχέδια

Ταύρος: Κρατήστε την ενέργειά σας αμείωτη και μην επιτρέψετε να σας την απορροφήσουν.  Πάρτε θέσεις και αποφάσεις, για να σημειωθούν εξελίξεις στις συνεργασίες και στο συναισθηματικό σας τομέα.

Δίδυμοι: Η μέρα είναι ιδανική για διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, μετακινήσεις και νέες δραστηριότητες. Αποφάσεις που θα πάρετε τώρα, θα έχουν ισχύ για μεγάλο διάστημα.

Καρκίνος: Θα υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στο συναισθηματικό σας τομέα και μια ένταση στον εργασιακό σας χώρο, καθώς κάποιοι συνεργάτες σας θα δυσκολέψουν αρκετά.

Λέων: Η μέρα θα είναι γεμάτη με πληθώρα περιστατικών γύρω από τις επαγγελματικές και οικογενειακές σας σχέσεις, που άλλα θα σας αγγίζουν και άλλα θα σας αφήνουν αδιάφορους.

Παρθένος: Δώστε προτεραιότητα στις οικογενειακές υποθέσεις, ρυθμίζοντας παράλληλα κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες που έχετε και σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα και τους επιμέρους διακανονισμούς σας.

Ζυγός: Οι συναναστροφές σας θα παίξουν το βασικότερο ρόλο στη ζωή σας και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις.

Σκορπιός: Οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις, οι διαπραγματεύσεις και οι νέες δραστηριότητες σας, θα σας ωθήσουν να πάρετε αποφάσεις που θα έχουν ισχύ για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα σας βγάλουν από αδιέξοδα.

Τοξότης: Αποφύγετε να πιέσετε ή να αγνοήσετε συνεργάτες σας, γιατί θα μπλοκάρετε τα σχέδιά σας. Οπλιστείτε με γερά νεύρα και υπομονή για να αντέξετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες.

Αιγόκερως: Οι εξελίξεις στις συνεργασίες και τις σχέσεις σας, θα είναι ραγδαίες και σημαντικές. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και εκμεταλλευτείτε και την παραμικρή ευκαιρία που θα σας δοθεί.

Υδροχόος: Μην κάνετε τίποτα ριψοκίνδυνο στο συναισθηματικό ή οικονομικό σας τομέα, αλλά προσπαθήστε να προστατέψετε τόσο τα συμφέροντα όσο και την υγεία σας.

Ιχθύς: Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί από εξωτερικούς παράγοντες και μερικές αντιξοότητες θα προκαλέσουν φόβο ή πανικό. Πρέπει να μείνετε ψύχραιμοι και να μη βιαστείτε να αντιδράσετε.

Από την Άντα Λεούση. Περισσότερες προβλέψεις στο οroskopos.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ