Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι εδώ και μας προτρέπει για έρωτα. Πόσο μάλλον φέτος που η Αφροδίτη θα κινείται στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα και θα προσφέρει απλόχερα τις ευεργεσίες της για να διασκεδάσουμε, να το ρίξουμε έξω, να φλερτάρουμε, να επιβεβαιωθούμε και να τονωθούμε. Το καλοκαίρι 2023, μεγαλύτερη ρέντα στα ερωτικά θα έχουν οι Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί, Ταύροι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι δεν παύει όμως να υπάρχουν και κάποιες καυτές ερωτικές μέρες (και νύχτες) του καλοκαιριού που η τύχη στον έρωτα θα είναι αρκετά τονισμένη για αρκετά ζώδια.

Ποιες είναι οι πιο τυχερές ημέρες στα ερωτικά για το καλοκαίρι 2023;

29 Ιουνίου 2023: Η Αφροδίτη από το Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού (19ο 42’), μία αστρολογική όψη που μας δίνει το μήνυμα ότι αυτή την ημέρα θα ξεπεραστούν ερωτικές πληγές του παρελθόντος, αλλά θα «θεραπευθούν» και σχέσεις που είχαν πληγεί το τελευταίο διάστημα. Οι τυχεροί θα είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και δευτερευόντως οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

10 Ιουλίου 2023: Ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς (27ο 39’), μία αστρολογική όψη που φέρνει τρυφερότητες, ρομαντζάδες, συναντήσεις αισθηματικού περιεχομένου όλο νόημα και συναίσθημα. Είναι η ιδανική συνθήκη για να κάνεις όνειρα και σχέδια με το σύντροφό σου, για να έχεις ένα τρυφερό τετ-α-τετ με το πρόσωπο της καρδιάς σου ή και να κάνεις μία γνωριμία που θα αγγίξει κατευθείαν μία ευαίσθητη χορδή στην ψυχή σου. Ευνοούνται αυτή την ημέρα οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς και Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου.

27 Ιουλίου 2023: Ο Ερμής συναντά την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα, η μεταξύ τους σύνοδος κορυφώνεται στην 28ο 11’ και αξίζει να σημειωθεί ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ερωτικές επιθυμίες με άρωμα παρελθόντος, συναντήσεις που θα φέρουν την ικανοποίηση, την εκπλήρωση και την επανασύνδεση. Τα ζώδια που ευνοούνται για μία σημαντική ερωτική στιγμή είναι οι Λέοντες, Υδροχόοι, Κριοί του 3ου δεκαημέρου, ενώ φλερτ του παρελθόντος μπορούν τώρα να προχωρήσουν για τους Ζυγούς, Διδύμους, Τοξότες του 3ου δεκαημέρου.

1 Αυγούστου 2023: Αυτή την ημέρα έχουμε το μεγαλύτερο φεγγάρι της χρονιάς, η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα φέρει έντονες ερωτικές στιγμές σε Λέοντες- Υδροχόους – Διδύμους του 1ου δεκαημέρου. Ταυτόχρονα, το τρίγωνο Άρη – Δία προσφέρει τύχη, εκπλήρωση, και χαρούμενες εξελίξεις στους Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου.

22 Αυγούστου 2023: Η Αφροδίτη από το Λέοντα, σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιο του Ταύρου (15ο 18’) και η μέρα είναι ενθουσιώδης, με μία παιδαριώδη διάθεση να παίξουμε, να φλερτάρουμε, να το ρίξουμε έξω και να κάνουμε τις τρέλες μας. Εξελίσσονται έρωτες και στιγμές στα αισθηματικά που θυμίζουν την ανεμελιά της νιότης. Προσοχή στην επιπολαιότητα. Τα ζώδια που θα περάσουν καλά αυτή την ημέρα είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

25 Αυγούστου 2023: Ο Άρης από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω (28η μοίρα) και τα ερωτικά ένστικτα διεγείρονται και οι ερωτικές στιγμές είναι γεμάτες πάθος και μας μεταμορφώνουν. Ερωτικές κατακτήσεις, παθιασμένες στιγμές, ερωτική ένωση θα έχουν αυτή την ημέρα οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου.

8 Σεπτεμβρίου 2023: Ο Ήλιος έχει κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο της Παρθένου, μπορεί να ανασυντασσόμαστε στο πρόγραμμα της καθημερινότητας όμως το σημερινό του τρίγωνο με τον Δία από τον Ταύρο προσφέρει τυχερές ευκαιρίες για νέες ενθουσιώδεις γνωριμίες, όμορφες εξελίξεις στις σχέσεις, τόνωση, ικανοποίηση και συντροφικότητα. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου.

17 Σεπτεμβρίου 2023: Λίγο πριν το καλοκαιράκι να ρίξει την αυλαία του η Αφροδίτη από το Λέοντα σχηματίζει για μία ακόμα φορά τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο στην 15η μοίρα και το Τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου προμηνύεται παιχνιδιάρικο, τρελιάρικο και αχόρταγο στα ερωτικά. Πέφτουμε με τα μούτρα στον έρωτα χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες, ενώ δεν λείπουν και οι ερωτικές ατασθαλίες. Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου.

19-21 Σεπτεμβρίου 2023: Ο έρωτας σε απογειώνει, σε αλλάζει, σε μεταμορφώνει σε έναν διαφορετικό άνθρωπο αλλά σου δίνει και δύναμη να υπερνικήσεις όλα τα εμπόδια. Τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού ο Ήλιος από την Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα, οι όψεις αυτές θα διεγείρουν το συναίσθημα, την φαντασία και θα φέρουν την ερωτική εκπλήρωση σε Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου.

Διαβάστε περισσότερα στο oroskopos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ