Τέσσερα ζώδια θα σταθούν απόλυτα τυχερά στα αισθηματικά τους τον Ιούνιο! Ποια είναι αυτά; Δείτε αναλυτικά στο άρθρο.

Λέων: Μετά από πολύ καιρό έφτασε και η δική σας στιγμή να «λάμψετε» από ερωτική ικανοποίηση, αφού τον Ιούνιο η είσοδος της Αφροδίτης στο δικό σας ζώδιο θα σημάνει την ενεργοποίηση της αισθηματικής σας ζωής. Η Αφροδίτη θα παραμείνει στο ζώδιο σας για 4 ολόκληρους μήνες, φέρνοντας ζητήματα καρδιάς σε πρώτο πλάνο. Ειδικά τον Ιούνιο όπου θα έχει συνοδοιπόρο της και τον Άρη, είναι βέβαιο ότι έρχονται φλογερές στιγμές πάθους που σε ξυπνούν για τα καλά από τον λήθαργο που είχες πέσει. Εάν έχετε γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, ο έρωτας ξυπνά κάθε κύτταρά σας, τον βιώνετε με πάθος, ένταση, αλλά υπάρχουν και σταθερές προοπτικές. Εάν γεννηθήκατε το 2ου δεκαήμερο, ο μήνας ξεκινά και με Πανσέληνο στον Τοξότη που εντείνει τον ενθουσιασμό και το ερωτικό παιχνίδι, ενώ η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο σας θα φέρουν την πολυπόθητη ερωτική ένωση που περιμένεις, κοντά στα μέσα του Ιουνίου! Εάν είστε Λέοντες του 3ου δεκαημέρου, ο έρωτας θυμίζει μεθυστικό κοκτέιλ τις τελευταίες μέρες του μήνα, δείξτε προσοχή στις επιλογές σας , μην βιάζεστε να κρίνετε ή να αποφασίσετε για το τί είναι σωστό, τι λάθος, τι θέλετε και τί όχι, εξάλλου ο έρωτας που έρχεται είναι απρόβλεπτος, άστατος, αντισυμβατικός ή και εκκεντρικός!


Υδροχόος: Όσο και να θέλετε να καθίσετε ήσυχα, φρόνιμα, δίχως ερωτικούς μπελάδες στο κεφάλι σας, η αρχή του καλοκαιριού προμηνύεται αρκετά καυτή για τον ερωτικό τομέα ! Ο Άρης έχει περάσει στο ζώδιο του Λέοντα, πυρπολώντας με πάθος την ερωτική ζωή, από τις 5/6 το πέρασμα και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσει στο κατακόρυφο την επιθυμία για ένωση αλλά και για συντροφική ζωή! Ο έρωτας σας πολιορκεί, αλλά και σας κατακτά στην πορεία του Ιουνίου! Αν είστε Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου, σίγουρα δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο πάθος που αναβλύζει τώρα μέσα σας, ενώ μία ερωτική ιστορία φαίνεται ότι σας μεταμορφώνει και σας οδηγεί σε δεσμεύσεις! Αν είστε Υδροχόοι του 2ου δεκαημέρου εκπληρώνετε μία προσδοκία σας, ή κάνετε μία νέα γνωριμία που ξυπνά μέσα σας νέες επιθυμίες. Όσο για εσάς που ανήκετε στο 3ο δεκαήμερο είστε … «τραβάτε με και ας κλαίω» στην πορεία του Ιουνίου, με λίγα λόγια θέλετε να χαρείτε, δεν αφήνετε τον εαυτό σας, μπερδεύεστε για το τι είναι σωστό και τι όχι και έχετε τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα… δεν παύει όμως ο έρωτας να είναι εκεί στο πλευρό σας και να ζητά να κάνετε την προσωπική σας ανατροπή!

Κριός: Δεν είναι απλά ότι θα ευνοηθείτε στα αισθηματικά σας τον Ιούνιο, είναι ότι θα πάρετε «φόρα» και κανείς δεν μπορεί να σας συγκρατήσει. Ο Ιούνιος ξεκινά με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα και ο 5ος οίκος του αστρολογικού σας χάρτη που αντιπροσωπεύει τον έρωτα, παίρνει κυριολεκτικά φωτιά… Κυνηγάτε τον ερωτικό πόθο και είστε διεκδικητικοί στα αισθηματικά! Στις 5/6 περνά και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και από τότε ξεκινά το «πάρτι» απόλαυσης και διασκέδασης στον έρωτα! Φλερτ, νέες ερωτικές προσδοκίες, αναζωπύρωση αισθηματικής ζωής σε κάνουν να ζήσετε τις πρώτες στιγμές του καλοκαιριού με πόθο! Αν ανήκετε στο 1ου δεκαήμερο, μία γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον, προμηνύεται θυελλώδης και παθιασμένη! Αν γεννηθήκατε το 2ο δεκαήμερο, θα σας ενθουσιάσει μία νέα γνωριμία ή αν είστε σε σχέση, αναμένεται να περάσετε καλά με το σύντροφό σας ή και να κάνετε μαζί ένα ανανεωτικό ταξίδι! Αν είστε Κριοί του 3 δεκαήμερου πιο τυχερές αναμένονται οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου, το σημαντικό είναι να μην διχαστείτε και αναβάλετε αποφάσεις που αφορούν την αισθηματική σας ζωή!

Αιγόκερως: Τελευταίος αλλά όχι καταϊδρωμένος, στην λίστα των ευνοημένων στα ερωτικά για τον Ιούνιο … Ένας τυχερός μήνας ανοίγεται για τον έρωτα, όπου αυτό που θέλετε πραγματικά πολύ στα αισθηματικά, θα μπορέσετε και να το έχετε, αρκεί να είστε ανοιχτοί στα όμορφα κόλπα της τύχης. Αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο, δέχεστε τις ευεργεσίες του Δία, όπου κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και προσφέρει όμορφες ερωτικές εξελίξεις και ευκαιρίες για να ανοίξετε την αγκαλιά σας σε έναν νέο έρωτα με προοπτικές. Σταθεροποιείτε σχέση, ή γνωρίζετε πολύ καλύτερα τι θέλετε και είστε ανοιχτοί σε νέα φλερτ τα οποία προκύπτουν! Αν είστε Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου, δεν λείπουν τα μηνύματα, τα ραντεβουδάκια και οι συζητήσεις γύρω από τα ερωτικά. Στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα η Αφροδίτη και ο Άρης από το ζώδιο του Λέοντα, διεγείρουν τον ερωτικό πόθο και περνάτε τις πρώτες μέρες και νύχτες του καλοκαιριού με πάθος και ένταση! Αν είστε Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου καλωσορίζετε τον Ιούνιο τρυφερά, ζεστά, αγαπησιάρικα, είναι πολύ πιθανή μία μετακίνηση με το ταίρι σας ή μία γνωριμία που θα ξυπνήσει το ρομαντικό σας ένστικτο! Ο Ουρανός από τον Ταύρο στην πορεία του μήνα σαςβάζει σε ξαφνικές ερωτικές περιπέτειες που φαίνεται ότι σας εξιτάρουν!

Από την Αθηνά Βαγενά. Περισσότερες προβλέψεις δείτε στο οroskopos.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ