Η καθοριστική θέση του Δία στους Διδύμους ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα, επιφυλάσσοντας πλούσιες εναλλαγές και ευχάριστα συναισθήματα στους περισσότερους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου.

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι πολύ ιδιαίτερο, με έναν νέο αέρα στο κομμάτι της επικοινωνίας. Ο Δίας έχει μπει ήδη στους Διδύμους και καθορίζει μια καινούρια πραγματικότητα, πιο ανάλαφρη και σίγουρα πιο εύκολη, κυρίως για τα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς. Όχι όμως ότι τα ζώδια της Γης και του Νερού θα μείνουν πίσω. Μέσα από κάποιες υπερβάσεις θα αφήσουν πίσω τους την έντονη εσωστρέφεια και θα προγραμματιστούν σε μια νέα συνθήκη, πιο ευχάριστη και ίσως πιο ανάλαφρη για τα δεδομένα τους. Σε γενικές γραμμές, το καλοκαίρι θα κυλήσει με πολύ ιδιαίτερους ρυθμούς, καθώς επιφυλάσσει πλούσιες εναλλαγές στην ερωτική δράση και τα συναισθήματα σε σχέση με την υπάρχουσα πλανητική πραγματικότητα.

Κριός

Σε γενικές γραμμές, ένας καινούριος αέρας μπαίνει και πνέει δυνατά στη ζωή σας. Όταν θα συμβαίνουν γεγονότα –κυρίως από τα μέσα Ιουνίου έως και 11 Ιουλίου–, όπου θα χρειαστεί να τα βρείτε με τον Καρκίνο, τον ηδυπαθή Ταύρο ή τον παθιασμένο Σκορπιό και θα νιώθετε ότι η επικοινωνία μπορεί να μπει κάτω από το τραπέζι, ακόμα και τότε θα κάνετε έξυπνες κινήσεις για να μη βρεθείτε εκτός παιχνιδιού. Από τις 12 Ιουλίου η ενέργεια θα γυρίσει και όλα θα γίνουν τόσο ερωτικά που θα μπείτε στο επίκεντρο αλλά και στον πειρασμό να είστε γενναιόδωροι με όλους και όλα. Λέων και Υδροχόος θα πρωτοστατήσουν στη ζωή σας και οι νέες γνωριμίες θα πέσουν βροχή. Αρκεί να κρατήσετε την ψυχραιμία σας και, το κυριότερο, αν υπάρχει ένα εγωιστικό στοιχείο που χαλάει κομμάτι από τη σχέση σας, να είστε σε θέση να το ρυθμίσετε εύκολα, με στόχο να μη χαθεί η επικοινωνία. Ο Αύγουστος, ωστόσο, θα κυλήσει περίεργα και, ενώ θα έχετε πάρει φόρα, θα χρειαστεί να κατεβάσετε τον πήχη. Ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε Παρθένο ή Ιχθύς, που σας βγάζουν στην επιφάνεια εύκολα αλλά και δύσκολα συναισθήματα. Όλα παίζονται αυτό το καλοκαίρι, με στόχο να επικρατήσει η εξυπνάδα και η ευελιξία. Σε αυτό θα σας βοηθήσει ο πλανήτης σας ο Άρης, που το μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού θα βρίσκεται στους Διδύμους μαζί με τον Δία. Αυτό το πολύ δυνατό ντουέτο θα σας κάνει να αλλάξετε προς το καλύτερο τον τρόπο που σχετίζεστε, επικοινωνείτε, παίρνετε τη νέα γνώση αλλά και ταξιδεύετε. Ένας Τοξότης που ίσως συναντήσετε στο εξωτερικό μπορεί να είναι το τυχερό σας αστέρι.

Ταύρος

Ο Δίας έχει περάσει πλέον από πάνω σας, φέρνοντας πολλές θετικές αλλαγές και μηνύματα που άλλοτε θεωρείτε ότι σας πηγαίνουν μπροστά και άλλοτε όχι και τόσο. Με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, βιώνετε μια μικρή στενοχώρια από τις αλλαγές που βλέπετε ότι, κατά κάποιον τρόπο, επιβάλλονται στη ζωή σας. Ωστόσο, δεν αρνείστε να κάνετε τα επόμενα βήματα, που θα είναι περισσότερο βήματα ευελιξίας και προσαρμογής σε μια νέα πραγματικότητα. Οι αλλαγές σχεδόν επιβάλλεται να γίνουν, για το δικό σας το καλό. Ο Ιούνιος θα είναι ο μήνας όπου θα κυριαρχείτε, αφού ο Άρης, που θα είναι στον Ταύρο, θα σας φέρει δράση, δυναμικότητα και μεγάλο ενδιαφέρον για το πώς θέλετε εσείς να ορίζετε τις προσωπικές σας επιθυμίες. Ένας Σκορπιός έχει την πρωτοκαθεδρία στη ζωή σας και από εκεί εξαρτώνται πολλά, κυρίως το πώς θα συνεχίσει το ειδύλλιο μεταξύ σας.

O Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι Ταύρος.

Η Αφροδίτη, που είναι ο πλανήτης σας, θα σας παρακινήσει να σχετιστείτε περισσότερο και να επενδύσετε σε μια σχέση που μπορεί να δείχνει σημάδια οικογενειακής θαλπωρής και φροντίδας. Γι’ αυτό μερικοί από εσάς θα σκεφτείτε ακόμα και τη δημιουργία οικογένειας με Καρκίνο, Αιγόκερο, ακόμα και Σκορπιό. Ο Τοξότης θα λειτουργεί για εσάς σαν μια ενέργεια που σας δίνει αίσθηση ελευθερίας και σας αποφορτίζει από τα δύσκολα και τις πολλές υποχρεώσεις. Κάποια στιγμή ίσως νιώσετε ότι όλα είναι στον αέρα, αφού θα έχετε πολλές προκλήσεις και ενέργειες να αντιμετωπίσετε, οι οποίες μερικές φορές σας κάνουν να θέλετε να φύγετε μακριά από τον εαυτό σας. Με Διδύμους θα επεξεργαστείτε και πάλι τις πληροφορίες, γιατί τη μια στιγμή θα είστε μαζί και την άλλη όχι. Από τα μέσα Ιουλίου θα δυναμώσετε πολύ και θα σταθεροποιήσετε μια καινούρια πραγματικότητα, πολύ λαμπερή αλλά με πολλές υπερβάσεις – κυρίως με Λέοντα ή Υδροχόο. Από την άλλη ο Αύγουστος, με τις ιδιαιτερότητες και τις υπερβολές του, είτε θα επαναφέρει εσάς στον δρόμο σας είτε θα σας φέρει έναν τυπικό Παρθένο ή και Ιχθύς με στοιχεία καλύτερης επικοινωνίας.

Δίδυμοι

Θεωρείστε οι κατακτητές του φετινού καλοκαιριού. Και, ναι, αυτό θα γίνει, αρκεί να μην μπερδευτείτε με πολλά «θέλω» και διπλές διαδρομές. Ο Δίας, που ήδη έχει μπει στο ζώδιό σας, μαζί με την Αφροδίτη, επίσης στο ζώδιό σας από τις αρχές Ιουνίου, θα σας κάνουν να νιώσετε μικροί θεοί – με την καλή έννοια, γιατί γενικά δεν είστε άτομα που το παίρνετε πάνω σας εγωιστικά. Απλά πορώνεστε με κάτι και ίσως να γίνουν λάθη από συναισθηματική αφέλεια ή μικρό χάος. Γι’ αυτό οι γεννημένοι από τις 7 έως και 10 Ιουνίου θα χρειαστεί να είστε περισσότερο πρακτικοί και προσγειωμένοι όλο το καλοκαίρι στη σχέση με Παρθένο ή και Ιχθύς. Σε γενικές γραμμές, η εσωστρέφεια για λίγο και το έντονο συναίσθημα θα επικρατήσουν από τα μέσα Ιουνίου έως και 11 Ιουλίου, όπου εκεί μπορεί με κάποιον τρόπο να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή με έναν Καρκίνο, Σκορπιό ή Αιγόκερο. Από τις 21 Ιουνίου, όταν ο Άρης θα μπει στο ζώδιό σας, η ενέργειά σας θα είναι πολύ δυνατή σε δράση αλλά και αποφασιστικότητα. Η σχέση με Τοξότη, Λέοντα και Ζυγό θα σας εμπνεύσει. Εκεί που χρειάζεται να μαζέψετε όλες τις δυνάμεις σας θα είναι τον Αύγουστο, γιατί ενώ τα πράγματα θα έχουν μια δυναμική σταθερότητα, εξωτερικοί παράγοντες θα πυροδοτούν συνεχόμενες αλλαγές και εντυπώσεις από συναισθήματα που δεν θα είναι εύκολο να τα αφομοιώσετε. Με γνώμονα ότι έχετε εύνοια και γενικά καλοτυχία, σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και μη χάνεστε εύκολα με την παραμικρή αλλαγή. Η αγάπη θέλει δύναμη για να παραμείνει.

Καρκίνος

Αυτό το καλοκαίρι θα είναι μια δοκιμή και μια μεγάλη αναγνωριστική βόλτα για το πόσο θα κρατήσουν τα συναισθήματα που απορρέουν από μια σχέση, η οποία τώρα μπορεί με κάποιον τρόπο όχι ακριβώς να βρεθεί σε δοκιμασία, αλλά οι συνθήκες να μην είναι και τόσο εύκολες και κυρίως σταθερές για τα δικά σας δεδομένα και στάνταρ. Οπότε θα χρειαστεί να είστε πολύ σταθεροί εσείς οι ίδιοι εσωτερικά και να μη σας επηρεάζει ακόμα και ένα παιχνίδι ή παρασκήνιο που ίσως υπάρχει με Τοξότη ή Διδύμους. Αν δεν είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας, καλύτερα να προχωρήσετε. Από την άλλη, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 17 του μήνα μαζί με τον Ερμή θα σας βγάλουν από μια μεγάλη αγωνία, αφού θα βιώσετε μια καλύτερη ενέργεια και εσωτερικά και εξωτερικά και το σίγουρο είναι ότι θα υποδεχτείτε το καλοκαιράκι με καλές προοπτικές. Στην πορεία όμως θα δείτε ότι θα έχετε και την ανάγκη να δράσετε και λίγο πιο λαμπερά, ώστε να μην κρύβεστε γενικά και να είστε περισσότερο γενναιόδωροι με όλους και όλα.

Η Βίκυ Καγιά είναι Καρκίνος

Ο Αιγόκερως πρωτοστατεί στη ζωή σας αλλά θα έχετε και μια μεγάλη πρόκληση, κυρίως τον Ιούλιο, με Υδροχόο, που ξαφνικά θα τον δείτε σαν σανίδα σωτηρίας γιατί θα έχει και ένα ιδιαίτερο στυλ που θα σας γοητεύσει. Ταύρος και Σκορπιός είναι εύκολο να σας κατακτήσουν, αρκεί να μη βαρεθείτε. Η μεγάλη αλλαγή μπορεί να έρθει από τον Τοξότη, που μπορεί να εμφανιστεί σαν αουτσάιντερ μέσα σε μια καλοκαιρινή παρέα. Φυσικά θα χρειαστείτε σωστές αποστάσεις. Παρθένος και Ιχθύες είναι οι συντροφιές του Αυγούστου με πολύ έντονο συναίσθημα αλλά και καθημερινότητα που είναι πολύ εύκολη.

Λέων

Έχετε ξεκινήσει πλέον να βιώνετε μεγαλύτερες επιτυχίες από το προηγούμενο διάστημα. Και εκεί που πιστεύατε ότι όλα είχαν σταματήσει και δεν υπήρχε καμία κινητικότητα, θα παρουσιάζονται διαρκώς ευκαιρίες αφού θα γίνετε περισσότερο ευέλικτοι και κοινωνικοί. Ο Ιούνιος θα έχει πολλές προκλήσεις, ίσως και δυσκολίες με ζήλια και έντονες διεκδικήσεις από Ταύρο, Σκορπιό ακόμα και Υδροχόο, αν δεν δώσετε σωστά το στίγμα σας. Ο Αιγόκερως μπορεί να σας κάνει το «κλικ» αλλά κυρίως για να κάνετε οικογένεια, αν νιώθετε ότι ήδη έχει χτυπήσει το βιολογικό σας ρολόι. Από την άλλη, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 12 του μήνα και μετά, θα είστε οι σταρ του Ιουλίου και το σίγουρο είναι ότι θα έχετε τουλάχιστον μια πολύ λαμπερή σχέση με τον εαυτό σας και μετά όλα τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα. Η δημοφιλία και γενικά οι δημόσιες σχέσεις σας θα σας δυναμώνουν συνεχώς και μέσα από εκεί εσείς θα βγάζετε προς τα έξω τις μαγικές δυνάμεις που διαθέτετε.

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι Λέων.

Κάποια στιγμή μπορεί να νιώσετε ότι θα αγγίξετε τα αστέρια – κυρίως με Διδύμους και Τοξότη θα περάσετε υπέροχες στιγμές. Μόνο προσοχή στις υπερβολές γιατί μπορεί να χάσετε ξαφνικά την μπάλα, ιδίως τον Αύγουστο, όπου μπορεί ξαφνικά να νιώσετε ότι προσγειώνεστε απότομα και κάποιες συνθήκες δεν θα είναι πλέον τόσο ιδανικές για τη δική σας προσωπικότητα. Οπότε θα πρέπει τώρα να μην εγκαταλείψετε αυτή την έξτρα κοινωνικότητα που αναπτύσσετε και συγχρόνως να προετοιμαστείτε για να αντιμετωπίσετε κάποια θέματα πρακτικής φύσεως. Στη φάση αυτή μπορεί να ζοριστείτε με Τοξότη και Διδύμους, ενώ θα χρειαστεί ψυχραιμία και όχι επικριτική διάθεση από την πλευρά σας. Επίσης, η γνωριμία με Παρθένο και Ιχθύς μπορεί να ξεκινήσει από επαγγελματική συνεργασία και να εξελιχθεί διαφορετικά στην πορεία.

Παρθένος

Θα ζήσετε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα όπου οι υπερβολές θα είναι το μόνιμο στοιχείο σας. Ο λόγος είναι ότι ο Δίας, που θα βρίσκεται στους Διδύμους, θα σας τροφοδοτεί συνεχώς με διάθεση για ανοίγματα και νέες πληροφορίες. Από τη μία, αυτό θα σας κάνει καλό, καθώς ο Ιούνιος θα είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να έρθετε κοντά με Ταύρο, Σκορπιό, Καρκίνο και Αιγόκερο, σε σχέσεις όπου σε γενικές γραμμές θα περάσετε καλά και δεν θα νιώθετε το έδαφος να φεύγει κάτω από τα πόδια σας. Αλλά κάποια στιγμή μπορεί να μπερδευτείτε και να βιώνετε μια παράλληλη συνθήκη με Κριό ή Υδροχόο, όπου εκεί τα πράγματα θα φαίνονται εύκολα στην επικοινωνία αλλά πολύ μπερδεμένα όταν χρειαστεί να πάρετε συγκεκριμένη απόφαση.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου.

Φροντίστε ώστε τα λόγια σας να ακολουθούν τη δράση σας γιατί μάλλον εδώ θα χάσετε την μπάλα και το παιχνίδι δεν θα έχει επιστροφή. Ο Αύγουστος θα είναι με το μέρος σας και το σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε πιο άνετα να εκφράσετε την προσωπικότητά σας χωρίς να φοβάστε τόσο πολύ ότι θα γίνουν λάθη. Σίγουρα ο Δίδυμος θα είναι ο έρωτας της ζωής σας, ακολουθεί και ο Τοξότης, ενώ με τους Ιχθύς έρχεστε αντιμέτωποι με πολλά μπερδέματα και αντιφάσεις.

Ζυγός

Έχει έρθει πλέον η ώρα όπου θα βιώσετε εύκολα τις θετικές προσωπικές εξελίξεις που μπορεί να έρθουν στην πόρτα σας χωρίς αναβολές ή αναστολές. Η Αφροδίτη και ο Δίας, που τον Ιούνιο βρίσκονται μαζί στους Διδύμους, θα σας δώσουν μεγάλη ώθηση για να μπείτε και πάλι στο παιχνίδι, κυρίως με Κριό, Διδύμους και Τοξότη. Από την άλλη, η πρόκληση του Ταύρου και του Σκορπιού θα σας χτυπήσει για λίγο την πόρτα και εσείς θα χρειαστεί να είστε ξεκάθαροι τι ακριβώς θέλετε από το παρελθόν και τι όχι. Στα μέσα Ιουνίου θα γίνετε περισσότερο ευάλωτοι και ίσως να είστε και λίγο υποχωρητικοί και ευαίσθητοι με το συναισθηματικό κομμάτι, οπότε Καρκίνος και Αιγόκερως είναι πιθανόν να εμφανιστούν στο προσκήνιο. Από τις 12 Ιουλίου και μετά τα πράγματα γίνονται λαμπερά και ιδιαίτερα, αφού η Αφροδίτη, που είναι ο πλανήτης σας, μπαίνει στον Λέοντα και από εκεί και πέρα το παιχνίδι γίνεται γενναιόδωρο, πολύ ερωτικό και κυρίως τυχερό. Δίδυμοι, Λέων, Υδροχόος, Τοξότης και Κριός θα έρθουν πολύ κοντά σας. Από τον Αύγουστο και μετά οι Ιχθύες πρωτοστατούν στη ζωή σας, μια και σας συνδέει μια έντονη καρμική σχέση από την οποία πάντα παίρνετε πολύτιμα μαθήματα.

Σκορπιός

Αφουγκράζεστε και προσπαθείτε να καταλάβετε όσο μπορείτε περισσότερο αυτή την καινούρια αρχή που έχει γίνει στη ζωή σας. Το μυστικό εδώ είναι να αφεθείτε σε μια διαφορετική επικοινωνία, περισσότερο ανάλαφρη, και ακόμα και κάποια βαριά συναισθήματα να κουβαλάτε καλό θα ήταν να τα διαχειριστείτε. Γι’ αυτό θα πρέπει να μιλάτε, να εκφράζεστε και να απαλλαγείτε από πράγματα που δεν σας αφήνουν να είστε ο εαυτός σας. Ο Άρης, που θα είναι στον Ταύρο και στον άξονά σας τον Ιούνιο, θα σας φέρει μια πολύ έντονη συντροφική σχέση με τον Ταύρο, αλλά ίσως υπάρξουν κάποιες δυσκολίες στο να καταλήξετε να είστε απόλυτα μαζί. Στο τέλος όμως θα μάθετε πολλά πράγματα, τα οποία θα σας κάνουν να βιώσετε κάτι πολύ δυνατό. Από τις 17 του μήνα γίνεται έντονη η διάθεσή σας να επικοινωνήσετε με μεγαλύτερη ευαισθησία και συναισθηματική κατανόηση, κάτι που θα σας κάνει να μιλήσετε σε άλλη γλώσσα. Σε αυτό το πλαίσιο, έρχεστε πολύ κοντά με Καρκίνο και Αιγόκερο. Από τις 12 του μήνα και μετά μαζί με την έντονη διάθεση για συντροφικότητα έχετε ανάγκη να είστε το επίκεντρο και γενικά να σταματήσετε να νιώθετε ότι δεν είστε λαμπεροί. Γι’ αυτό θα δείξετε μια άλλη πλευρά του εαυτού σας και μέσα από εκεί θα βιώσετε τη λάμψη, έχοντας μια γενναιόδωρη συμπεριφορά προς όλους και όλα. Ο Λέων θα είναι εκείνος που θα σας ανεβάσει την αδρεναλίνη, ενώ συγχρόνως με Ταύρο, άλλο Σκορπιό ή ακόμα και Υδροχόο θα υπάρχει έντονο πάθος με μοιραίες προεκτάσεις. Για να προάγετε την επικοινωνία μεταξύ σας χρειάζεται κάπως να μειώσετε το «εγώ» και να μην είστε απόλυτοι. Ο Αύγουστος θα είναι περισσότερο εύκολος σε όλα τα επίπεδα. Παρθένος και Ιχθύες θα είναι δίπλα σας.

Τοξότης

Μετά τους Διδύμους θα είστε οι επόμενοι που θα γίνετε το επίκεντρο αυτής της περιόδου, μια και ο Δίας στους Διδύμους δεν θα σας αφήσει σε ησυχία αφού θα είναι στον άξονά σας και θα έχετε εντυπωσιακή εύνοια μέσω των άλλων. Οπότε το καλό είναι ότι όλα θα γίνουν πιο εύκολα και περισσότερο ανοιχτά και όμορφα. Θα έρθουν ξαφνικές προτάσεις και γενικά μια επικοινωνιακή αύρα και ένα νέο άνοιγμα στην προσωπική σας ζωή θα σας χαρίσουν μεγάλη ανανέωση. Ο Άρης στους Διδύμους θα τονίσει τη συντροφική σας διάθεση, η οποία θα είναι τόσο ισχυρή που θα φέρει κραδασμούς έντονης συμπεριφοράς. Από την άλλη, η σχέση με Καρκίνο μπορεί να σας δυσκολέψει και το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να βάλετε περισσότερο το συναίσθημά σας να δουλέψει για να μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε βαθιά με το συγκεκριμένο άτομο.

Ο Μπραντ Πιτ είναι Τοξότης.

Ο Ιούλιος θα είναι ένας μαγικός μήνας που θα σας μπλέξει στα δίχτυα ενός μεγάλου έρωτα, κυρίως με Λέοντα ή και Υδροχόο. Όλα θα είναι πολύ δυνατά και θα γίνουν τόσο συντονισμένα που θα είναι δύσκολο να ανατραπούν. Ο Αύγουστος θα συνεχίσει να φέρνει δυνατές εμπειρίες, χωρίς όμως τους ίδιους όρους και τις ίδιες προϋποθέσεις, γιατί θα μπει στη μέση η εγρήγορση που θα πρέπει να έχετε με όλους και όλα. Κάποιες κινήσεις που θα σας φέρουν στο εδώ και τώρα ίσως να σας προσγειώσουν απότομα, ενώ αν σχετίζεστε με Παρθένο ή Ιχθύς θα δείτε αμέσως το πρόβλημα να βγαίνει στην επιφάνεια. Οπότε δείξτε ψυχραιμία, ιδίως οι γεννημένοι από τις 7 έως 10 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Ένας αέρας ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα θα σας φέρει μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα, η οποία θα είναι πολύ δυνατή και συγχρόνως θα σας βγάζει από μεγάλους φόβους και μπλοκαρίσματα. Αλλά όλα θα γίνουν από την αρχή και όπως πρέπει για να μην είστε οι θεατές, αλλά να ζήσετε μια νέα ζωή με υπερβάσεις και λίγο εκτός ορίων για να μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας αληθινά. Ο Δίδυμος σίγουρα θα σας χτυπήσει την πόρτα και θα φέρει πολλές αλλαγές στον τρόπο που κινείστε και σκέφτεστε. Παράλληλα, από τις 17 Ιουνίου ξεκινάει για εσάς η μεγάλη εύνοια, αφού η Αφροδίτη στον Καρκίνο μαζί με τον Ερμή, μέχρι και τις 11 Ιουλίου, θα επαναφέρουν τον χαμένο σας συντροφικό παράδεισο στα μάτια ενός Καρκίνου, Ταύρου, Σκορπιού αλλά και Ζυγού. Όλα γίνονται με έναν τρόπο ιδιαίτερο και μοναδικό, αρκεί να ακολουθήσετε τον νόμο της επικοινωνίας και γενικά του ανοίγματος και των νέων γνώσεων. Σταματήστε να κρίνετε τον εαυτό σας και μετά όλα θα αλλάξουν. Φερθείτε ελεύθερα για να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό που χρειάζεται από τις 12 του μήνα είναι να αποδεχτείτε τη λάμψη σας και γενικά το ερωτικό και δημιουργικό σας κομμάτι, κυρίως με Λέοντα ή ακόμα και Υδροχόο. Ο Αύγουστος θα είναι εύκολος και πολύ γεμάτος σε εμπειρίες καθημερινές και πρακτικές. Ο Παρθένος θα είναι πολύ κοντά σας.

Υδροχόος

Το καλοκαίρι θα τρέξει πολύ γρήγορα για εσάς και αυτό θα σας βοηθήσει επιτέλους να δείτε ένα φως στη ζωή σας, κυρίως στην προσωπική σας σχέση. Οπότε θα δείτε μια νέα πραγματικότητα, η οποία θα σας ενεργοποιήσει με καλό τρόπο και μέσα από αυτό θα επουλωθούν κάποια παλιά τραύματα. Τον Ιούνιο από τη μια θα έχετε την άνεση και την ευκολία της επικοινωνίας και από την άλλη θα αναζητάτε και ένα κομμάτι μεγαλύτερης αισθαντικότητας, ιδίως με Ταύρο ή Σκορπιό. Επίσης, ένας καρμικός έρωτας θα μπει στη ζωή σας, πιθανόν με έναν Καρκίνο, και ίσως να αποφασίσετε να δεσμευτείτε διά βίου. Από τις 12 Ιουλίου το παιχνίδι θα γυρίσει πολύ δυνατά υπέρ σας, αφού οι πόρτες θα ανοίξουν εύκολα, και μάλιστα με τόσο εκκωφαντικό τρόπο που θα δεχτείτε την αγάπη με ευκολία και άνεση. Ο Λέων σάς πολιορκεί σταθερά και ίσως αποφασίσετε να δεσμευτείτε και επίσημα. Δίδυμοι και Τοξότης θα ανεβάσουν τον πήχη της επικοινωνίας και όλα θα γίνουν εύκολα και άνετα. Ταξίδια και νέες ασχολίες δίνουν τον τόνο. Ο Παρθένος πρωταγωνιστεί τον Αύγουστο, αλλά όλες οι κινήσεις σας πρέπει να είναι οριοθετημένες και να έχουν και μια λογική για να μη δημιουργηθούν προβλήματα.

Ιχθύες

Το καλοκαίρι αυτό θα έχει μια δόση ελαφρότητας, νέας επικοινωνίας και γενικά ανοίγματα από εκεί που δεν το περιμένατε. Με ιδιαίτερες υπερβάσεις και ίσως και έναν μικρό προβληματισμό να μπείτε ή όχι σε μια συγκεκριμένη σχέση, θα τολμήσετε μια νέα αρχή. Θα υποδεχτείτε την εποχή με γενναιότητα αλλά και μεγαλύτερη επικοινωνιακή εξυπνάδα. Όλα τείνουν να αλλάξουν, απλά χρειάζεται μεγαλύτερη σιγουριά από την πλευρά σας ότι κάνετε το σωστό. Ο Ιούνιος θα είναι αρκετά εύκολος για τα δικά σας δεδομένα αφού θα βρεθείτε με πολλούς φίλους και μέσα από εκεί μπορεί να απογειωθεί η ερωτική σας ζωή, κυρίως με Ταύρο ή Σκορπιό, ενώ Δίδυμοι ή Τοξότης θα είναι το φετίχ σας για όλο το καλοκαίρι.

Η Έμιλι Μπλαντ ανήκει στο ζώδιο των Ιχθύων

Στα μέσα Ιουνίου θα βρεθείτε σε ένα ερωτικό άνοιγμα και θα είστε τόσο σίγουροι που μπορεί ακόμα και να προχωρήσετε σε οικογένεια, καθώς ένας Καρκίνος θα πυροδοτήσει στο φουλ το συναίσθημά σας. Ο Ιούλιος θα είναι ο μήνας των υπερβάσεων και των μοιραίων σχέσεων. Από τη μία θα φοβάστε για το αν μπορείτε να ανταποκριθείτε στην πίεση και από την άλλη θα νιώθετε χαρά που επιτέλους μπαίνετε σε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με Λέοντα ή Τοξότη. Τον Αύγουστο θα έχετε τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο συντροφικό κομμάτι και αυτό κάπως θα σας ηρεμήσει γιατί θα βλέπετε ότι οι προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο. Οι Δίδυμοι φυσικά παίζουν μόνιμα έναν ρόλο στη ζωή σας, άσχετα από το αν είστε μαζί ή όχι. Καλό όμως είναι να είστε Ο Μπραντ Πιτ είναι Τοξότης. όσο μπορείτε ξεκάθαροι με όλους και όλα.

Πρώτη δημοσίευση στο τεύχος 964 του περιοδικού ΟΚ!

Διαβάστε επίσης: Τα 5 Ζώδια που αν σας αντιπαθούν θα σας το δείξουν με κάθε τρόπο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ