Υπάρχουν ζώδια που ξεκάθαρα θα σας δείξουν ότι σας αντιπαθούν, χωρίς να κρατήσουν τα προσχήματα.

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, αλλά και τις δικές του ξεχωριστές τάσεις. Είναι γεγονός ότι κάποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού, προσπαθούν να τα έχουν καλά με όλους, διατηρώντας την διπλωματική ευγένεια, υπάρχει άλλη μία κατηγορία ζωδίων που θα αποστασιοποιηθούν αν δεν σας συμπαθήσουν, αλλά και μία Τρίτη κατηγορία ζωδίων, που αν σας αντιπαθήσουν θα σας το εκφράσουν με έντονο τρόπο και θα φανερώσουν τα πραγματικά τους αισθήματα.

Ποια είναι τα 5 ζώδια που δεν μπορούν να κρύψουν την αντιπάθειά τους και θα σας την δείξουν με κάθε τρόπο;

Καρκίνος:

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο που εκφράζει συχνά τα συναισθήματά του με έντονο και παρορμητικό τρόπο. Αν νιώσει αντιπάθεια προς κάποιον, είναι βέβαιο ότι θα το δείξει ανοιχτά, ή ακόμα και με τρόπο ανάγωγο!

Λέων

Ο Λέων έχει την τάση να εκφράζει την απόρριψη και την αντιπάθειά του με φλογερό τρόπο. Είναι δύσκολο να κρύψει τα αρνητικά του συναισθήματα και μπορεί να είναι απερίσκεπτος αλλά και υπερβολικός στις εκφράσεις του.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι γνωστός για την αυστηρή και κριτική του φύση. Αν διαπιστώσει κάτι που τον ενοχλεί ή δεν του αρέσει σε κάποιον, μπορεί να είναι αρκετά απρόσωπος και να το δείξει με τρόπο ψυχρό και άγαρμπο.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι από τα ζώδια που κρατάει για πολύ καιρό την αντιπάθειά του και να την εκφράζει κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία με έντονο και πικρόχολο τρόπο, στάζοντας το δηλητήριο του!

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι γνωστός για την ψυχρότητα και την απόστασή του όταν αισθάνεται αντιπάθεια προς κάποιον. Μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνεις την αντιπάθειά του, αλλά αυτό είναι καθαρό στις πράξεις του αλλά και στο παγερό του βλέμμα.

Περισσότερες προβλέψεις στο oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης:

Σελήνη στην Παρθένο 15 Μαΐου – 18 Μαΐου: Τα 3 ζώδια που φέρνει τύχη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ